Leuk in huis
Image default
Woning en Tuin

Refin tegels

Refin tegels

Het is nog niet zo lang geleden dat ik een ander huis heb gekocht waar ik mijn atelier in wilde gaan inrichten. Ik ben namelijk schilder en muzikant en ik wilde graag een eigen ruimte hebben waar ik naar hartenlust kon schilderen en musiceren. Ik kon voor een zeer aantrekkelijk prijsje een prachtige oude woning op de kop tikken. Ik moest nog wel het een en ander aan dit pand verbouwen maar uiteindelijk zou ik dan een zeer geschikte atelierruimte krijgen. Ik wilde graag een goede vloer in dit huis en daarom besloot ik te gaan voor Refin tegels. Het is namelijk zo dat Refin tegels van een zeer hoge kwaliteit zijn. Een vriend van mij heeft namelijk ook Refin tegels in zijn atelier liggen en hij zegt altijd dat hij nooit meer iets anders dan Refin tegels op zijn vloer zou willen hebben liggen. Ik had hem dit al vele malen horen zeggen dus hierdoor was mijn belangstelling voor Refin tegels behoorlijk gewekt. Ik heb daarom eens op het internet gezocht naar deze Refin tegels en al snel bleek het vermoeden dat ik in eerste instantie had helemaal niet te kloppen. Ik dacht namelijk dat dit product waarschijnlijk erg duur zou zijn. Mijn vriend is namelijk nogal van de dure dingen en ik dacht dat als hij zo enthousiast is over een product dan heeft dat ook vast een behoorlijk prijskaartje. Maar zoals ik al aangaf; mijn vermoeden bleek geheel onjuist te zijn. Voor mij was dit maar weer eens een bewijs dat kwaliteit dus helemaal niet duur hoeft te zijn. Het is slechts een kwestie van de juiste adresjes weten en dan kun je je heel erg veel geld besparen. Dat is natuurlijk iets wat ik zoveel mogelijk nastreef. Ik moet tenslotte hard werken voor mijn centen en dan weiger ik het simpelweg om het over de balk te smijten.

Refin tegels van Regge Tegels

Via internet kwam ik terecht bij Regge Tegels. Dit bedrijf is zo verstandig geweest om Refin tegels in haar assortiment op te nemen waarmee ze, mijns inziens, een zeer verstandige stap hebben gezet. Het is namelijk een bewezen feit dat Refin tegels van een zeer hoge kwaliteit zijn en dat is dan ook waardoor ze zo geliefd zijn bij het grote publiek. Refin tegels zijn niet alleen heel erg mooi om te zien, ze zijn ook nog eens zeer functioneel. Ik vind het belangrijk dat een product niet te snel slijt. Dat is bij Refin tegels geheel niet het geval. Ik zou, zonder daarbij te willen overdrijven, kunnen zeggen dat ik ervan overtuigd ben dat mijn aankoop er na tien jaar nog steeds als nieuw uitziet. En dan moet u niet vergeten dat bij mij de Refin tegels intensief gebruikt worden. Ik ben wars van krassen en vlekken die in de tegel trekken en daarom ben ik zo blij met deze Refin tegels. Omdat ik ook niet heel erg van het schoonmaken ben vind ik het fijn dat een product niet teveel onderhoud vergt. Met deze aankoop kan ik dan ook niet anders dan heel erg in mijn sas zijn. Voor relatief weinig geld heb ik een prachtige vloer gekregen. Precies waar ik ook naar op zoek was en waardoor ik dan ook heel erg tevreden ben geworden. In de volgende alinea wil ik graag wat nader ingaan op de service zoals die mij door Regge Tegels is geboden. Ik kan u nu alvast verklappen dat ik daar heel erg tevreden over ben en ik zal u in het onderstaande hier wat meer over vertellen. Wellicht dat het voor u het maken van een keuze wat gemakkelijker kan maken.

Topservice!

Wat mij zo goed bevallen is toen ik in zee besloot te gaan met Regge Tegels is het feit dat dit bedrijf alle tijd neemt om naar je wensen te luisteren. Niet alleen gaf mij dit een zeer vertrouwd gevoel, ook vind ik het een teken van deskundigheid dat je je service niet alleen afstemt op het zo snel mogelijk afsluiten van een deal. Ik was al van plan om hier Refin tegels aan te gaan schaffen, ik had namelijk al heel erg veel positieve berichten over dit bedrijf gehoord. Ik wist alleen nog niet welke Refin tegels ik wilde aanschaffen en daarom heb ik mij grondig laten voorlichten over de mogelijkheden en de opties welke Refin tegels voor mij het meeste geschikt zouden zijn. Ik werd geholpen door een zeer vriendelijke verkoper en er werd mij zelfs nog een kopje koffie aangeboden! Dit noem ik werkelijk klantgerichte dienstverlening en daar wil ik dan ook graag even wat extra aandacht op vestigen. Dit zie je namelijk niet zo vaak meer in de huidige maatschappij en wanneer ik het dan aantref wil ik het graag benoemen. Uiteindelijk heb ik met de medewerker beslist welke Refin tegels voor mij het meest geschikt zouden zijn. Ik heb gekozen voor een donker exemplaar zodat ik er zeker van kon zijn dat het niet zou vloeken met mijn, voor de rest geheel witgeverfde, atelier. Ik ben erg blij met mijn Refin tegels, het geeft echt een stukje allure aan mijn werkplaats en dat heeft weer zo zijn uitwerking op de mensen die mij bezoeken. Kortom:

  • ik ben heel erg tevreden over Regge Tegels
  • ik heb een prachtige nieuwe vloer
  • ik kan er weer jaren tegenaan!

Kortom, ik ben een tevreden klant en kan dit bedrijf aanraden!

Bron van dit artikel : http://www.regge-tegels.nl/refin-tegels