Leuk in huis
Image default
Woning en Tuin

Trap bekleden

Uw trap bekleden voor zeer scherpe prijs

Een trap renoveren lijkt voor veel mensen een tijdrovende en vooral erg kostbare klus. Het is begrijpelijk dat u er ook tegenop kan zien om uw gehele trap op te moeten knappen. Al dat zware breek- en sloopwerk dat veel lichamelijke inspanning vereist en waardoor u langdurig tussen het puin zit. En na al die inspanning moet u voor een hoge prijs opnieuw uw trap bekleden. In de drukke maatschappij waarin wij vandaag de dag leven zou iedereen graag een betere, snellere en goedkopere manier vinden voor het trap bekleden. Vanaf vandaag kunt u al uw zorgen over het afbreken van uw trap, bekleden van de treden en alles wat met traprenovatie te maken heeft, naast u neerleggen, want u hebt de oplossing gevonden met het bedrijf Intven Traprenovatie. Zoals de bedrijfsnaam al zegt, houdt deze onderneming zich bezig met zaken als trap bekleden, renoveren en onderhouden. Het is een kleine onderneming met klantgericht personeel, dat beschikt over ruime ervaring en kennis. Deze formule zorgt er voor dat het bedrijf een uitstekende service heeft. Zij weten hun producten voor een zeer scherpe prijs aan te bieden, vanwege het feit dat zij zonder showroom en vast kantoorpand werken. U kunt dus met gerust hart dit bedrijf inschakelen, zodat zij voordelig, snel en met het oog op duurzaamheid en kwaliteit uw trap bekleden. Binnen een dag heeft u een volledig nieuwe trap zonder u enige zorgen te maken. Uiteraard zijn er veel bedrijven die claimen dat zij scherpe prijzen, goede service en kwaliteit producten hebben. Hoe weet u of deze informatie op waarheid is gebaseerd? Kunt u ervanuit gaan dat Intven Traprenovatie echt staat voor wat zij beweren? Jazeker. U kunt uw trap zorgeloos aan dit bedrijf toevertrouwen, omdat het is aangesloten bij de CBW. Dit is de Centrale Branchevereniging wonen. Bij Intven staat kwalitatief trap bekleden altijd voorop.

Duurzaam en ecologisch uw trap bekleden

Hoe gaat deze onderneming te werk als zij voor u uw trap bekleden? Allereerst kunt u een aantal keuzes maken over het uiterlijk en de samenstelling van uw trap. De antislipstrip, een belangrijk onderdeel dat voor veiligheid binnen uw huis zorgt. Er moet bij traprenovatie namelijk altijd op veiligheid worden gelet. Om dit te garanderen, wordt het aanleggen van een antislipstrip geadviseerd. De strip zit aan de voorzijde van de traptrede bevestigd, is voorzien van profilering en gemaakt van rubber. Het bevestigen van deze strip gebeurt duurzaam en ecologisch, doordat er geen extra bevestigingsmiddelen worden gebruikt: het wordt in de tree gedrukt. U kunt echter gerust zijn dat de antislipstrip goed bevestigd is, doordat deze ook aan de zijkant geprofileerd is. Het volgende onderdeel betreft de eiken overzettrede, ook wel duo-trede genoemd. Deze bestaat uit een onderlaag van multiplex met daarop verlijmd een toplaag massief eiken en dankt de naam ‘duo’ dus aan de twee lagen. Deze soort tree is geschikt voor open, dichte rechte en gedraaide trappen. De duo-trede is ideaal om meerdere redenen.

 • Is sterk en hard, dus duurzaam, maar tegelijkertijd makkelijk te bewerken.
 • Zet niet uit dankzij de twee lagen, dus zal niet gaan kraken en piepen zoals massief materiaal dat wel doet.
 • Een eiken, slijtvaste toplaag zorgt daarnaast voor geluiddemping en het is onderhoudsvriendelijk materiaal.

Intven kan niet alleen uw trap bekleden, ook voor de trapwangen en de trapboom kan gezorgd worden. Met de trapwangen worden de zijkanten van de trap bedoeld en de trapboom is de houten kolom waaraan de treden bevestigd worden. Als u voor de optie kiest van met eikenhout uw gehele trap bekleden, heeft u een compleet nieuwe eiken trap, zonder dat er sprake is van hak- of breekwerk. Waar u eerst dacht tijden in puin te zitten, hebt u nu dus helemaal niet met zo een puinhoop te maken en kan men binnen een dag uw trap bekleden. Op een duurzame en snelle manier heeft u een mooie, stijlvolle eiken trap. Om uw trap compleet en geheel in uw eigen stijl te maken, kan u uit een groot aanbod van kleuren kiezen Er zijn drie categorieën:

 • Basics
 • Classics
 • Patine

De kleuren behouden hun natuurlijke uitstraling en zijn slijtvast. Ook als het gaat om het kleuren van de traptreden besteedt de traprenovatie onderneming veel aandacht aan duurzame en ecologisch verantwoorde methodes. Er wordt namelijk gebruik gemaakt van Rubio monocoat olie. Dit is milieuvriendelijke trap olie die gebaseerd is op een revolutionaire technologie, waarbij geen schadelijke stoffen gebruikt worden.

Waarom kiest u Intven-Traprenovatie?

U wilt dus voordelig uw trap bekleden, zonder dat dit ten koste van de kwaliteit gaat. Waarom kiest u voor Intven Traprenovatie?

 • Voordelig een eiken trap: kosten voor traprenovatie worden beperkt en u hoeft geen aanbetaling te doen. U kunt door middel van pinbetaling of contant geld de trappenmakker betalen en dit kan allemaal nadat de opdracht is uitgevoerd.
 • 10 jaar garantie
 • Geen hak- of breekwerk: dankzij het volledig trap bekleden met eikenhout is er geen hak- of breekwerk nodig, dus zit u thuis niet met lawaai en rotzooi van zulke werkzaamheden.
 • In ieder gewenste kleur: Keuze uit meer dan 50 verschillende kleuren. Ook de antislipstrip is in verschillende kleuren beschikbaar.
 • Onderhoudsvriendelijk: Eikenhout staat bekend als onderhoudsvriendelijk.

Zit u ook te denken aan een vernieuwde trap en wilt u een voordelige deal waarbij de kwaliteit niet verloren gaat? Twijfel dan niet en vraag een vrijblijvende offerte aan op de website van Intven Traprenovatie. Zij zullen met plezier uw trap bekleden.

Bron van dit artikel : http://www.intven-traprenovatie.nl/