Leuk in huis
Image default
Woning en Tuin

Voordelen van het kweken met led

Als u binnen gaat kweken is de verlichting altijd een belangrijke factor. Zonder goede verlichting kan uw plant namelijk niet goed leven. Daarom hebben wij een webshop opgericht waar u altijd een ruime keus aan energiezuinige kweeklampen voor elke fase van uw binnenkweek kunt vinden. Ook geschikt voor eigenlijk alle planten die u binnen kunt kweken.

 

Waarom overstappen op led voor uw kweek?

Het kweken met led kweeklampen biedt een aantal grote voordelen waardoor steeds meeer hobby binnenkwekers maar ook bedrijven met kassen overgaan op het kweken met led. Het grrootste voordeel is het lagere stroomverbruik. Het kweken met traditionele HPS kweeklampen kost vaak erg veel stroom, stroom die u makkelijk kunt besparen met een veel zuinigere led kweeklamp. Een ander groot voordeel is de levensduur. De langere levensduur van een led lamp zorgt er voor dat u de lampen minder vaak hoeft te vervangen waardoor u de investering vanzelf weer terug verdient. Daarnaast worden led kweeklampen veel minder warm waardoor ook de ventilatie terg geschroefd kan worden met z’n 40%. Er hoeft namelijk minder warmte afgevoerd te worden.

 

Verschillende kleuren voor elke fase:

In ons assortiment vind u zowel led kweeklampen voor de groei als bloei van planten. Veel led lampen kunnen ook schakelen van lichtspectrum waardoor deze geschikt zijn voor beide fase van de kweek. Wij bieden ook elke lampen die speciaal geschikt zijn voor het kweken van stekken of moederplanten.

 

Bron van dit artikel : http://www.kweekverlichting.nl