Leuk in huis
Image default
Woning en Tuin

Wij gingen tuinkamers bekijken

Toen mijn vriend en ik vorig jaar in de gelegenheid waren om in Frankrijk een heel mooi oud huis te kopen, hebben we geen moment getwijfeld en hebben we meteen de portemonnee getrokken. Het was namelijk altijd onze wens om een bed and breakfast te beginnen in dit land waar wij al vele jaren naartoe gingen om daar ieder vrij uurtje door te brengen dat ons gegund was. Het is in Frankrijk gebruikelijk om gastenverblijven te voorzien van tuinkamers en wij wilden ons graag bij deze traditie aansluiten. Wij hebben namelijk zelf ook altijd gekozen voor onderkomens waar we konden beschikken over tuinkamers en het leek ons daarom ook goed om bij ons eigen appartementen ook tuinkamers te laten maken. Dit hoeft in principe helemaal niet moeilijk te zijn. Het belangrijkste aan tuinkamers is dat ze gelegen zijn in een mooie omgeving want, het zal u niet verbazen, tuinkamers komen nou eenmaal heel slecht uit in industriële gebieden. Wat dat betreft hadden wij de ideale omstandigheden voor tuinkamers omdat het pand dat wij gekocht hadden gelegen was in een prachtig natuurgebied waar je dus heel veel plezier zou kunnen hebben van je tuinkamers. Om ons eens even goed te oriënteren hebben wij eerst eens even in de omgeving gekeken naar welke tuinkamers over het algemeen gebruikelijk waren. Zo konden wij ook kennis gaan maken met de buurt en leerden wij in een korte tijd vele mensen kennen. Dat had op zijn beurt dan ook wel weer zijn voordelen want op deze manier konden wij mooi een beetje netwerken en we hebben zodoende dan ook veel interessante contacten opgedaan. Afijn, dit was een mooie bijkomstigheid tijdens onze oriëntatiefase wat betreft tuinkamers. We hebben heel wat tuinkamers kunnen bezichtigen maar ik kan u vertellen dat wij niet echt onder de indruk waren van al deze tuinkamers. Ze waren weliswaar mooi gebouwd maar het ademde niet de sfeer uit waar wij naar op zoek waren. Dat was wel een beetje een tegenvaller omdat wij hadden gehoopt dat wij redelijk snel tot inzicht zouden komen wat betreft de mogelijkheden op het gebied van tuinkamers. Wij hebben er dan uiteindelijk ook voor gekozen om onze zoektocht op het internet voort te zetten.

Tuinkamers in vele soorten en maten

Veel mensen hebben niet goed in de gaten hoeveel mogelijkheden er wel niet bestaan wanneer het gaat om de bouw en inrichting van tuinkamers. Ik kan u vertellen dat zowel mijn vriendin alsook ikzelf niet wisten dat er zoveel aanbod is op dit gebied. U kunt zich waarschijnlijk onze verbazing dan ook wel voorstellen toen wij dit, op het internet, ontdekten. Wij vroegen ons daarom ook meteen af waarom alle mensen in onze omgeving altijd kozen voor de traditionele tuinkamers terwijl er zo ontzettend veel interessante nieuwe mogelijkheden zijn ontstaan de afgelopen jaren. Het is uiteraard aan ieder voor zich om tot een goede keuze te komen maar het verbaasde ons ontzettend dat er zoveel uniformiteit is gezien het feit dat het aanbod zo divers kan zijn. Afijn, voor ons opende dit ook weer tal van nieuwe mogelijkheden en daarom hebben wij eerst maar eens even goed de site bekeken die wij aangeraden hadden gekregen van een goede vriend van ons. Deze site was Terhuurnebv.nl. Hier kun je werkelijk voor tal van zaken terecht en het was ons meteen duidelijk dat men hier enkel en alleen producten van topkwaliteit verkoopt. Aangezien wij daar ook naar op zoek waren was het ons meteen wel duidelijk dat wij hier aan zouden moeten kloppen. Wij vinden het namelijk altijd belangrijk dat wij kwaliteit kopen en dat we niet binnen een jaar weer met allerlei onderhoudskosten zitten. Bij dit bedrijf kun je er zeker van zijn dat je nooit rommel in handen geduwd krijgt. Wij hebben dan ook niet lang hoeven nadenken over de vraag of we al dan niet een afspraak zouden willen maken met deze firma. Zo geschiedde het dat we binnen een week langs konden komen bij dit bedrijf om over de mogelijkheden te spreken.

Wij zijn zeer tevreden

Toen wij de site van TerHuurneBv.nl zagen was het ons meteen wel duidelijk dat wanneer het gaat over tuinkamers, je echt bij dit bedrijf moet aankloppen. Hier verstaat men nog de kunst van vakmanschap waardoor je er dus ook geheel zeker van kunt zijn dat je hier een topproduct in huis haalt. Wij hebben dit aan den lijve mogen ondervinden en wij kunnen u zeggen dat wij uitermate tevreden zijn. Dit heeft niet alleen betrekking op de twee tuinkamers die wij hier besteld hebben maar daarnaast ook op de goede service zoals die door dit bedrijf geboden werd. Er werd alle tijd genomen om de vragen omtrent de tuinkamers te beantwoorden en wij voelden ons zeer serieus genomen. Dat is iets wat wij tegenwoordig niet vaak meer aantreffen bij andere bedrijven; daar moet alles zo snel mogelijk afgehandeld worden en daar worden wij altijd erg verdrietig van. Bij TerHuurneBv.nl is de klant werkelijk waar koning en dat is iets waar wij dan ook zeer over te spreken zijn. Wij hebben uiteindelijk twee prachtige tuinkamers in ons bezit gekregen en daar zijn we heel tevreden mee. Kortom, we kunnen dus wel stellen dat:

  • het de moeite loont de website te bekijken
  • wij heel tevreden zijn over de geleverde service
  • wij dit bedrijf daarom dan ook aan iedereen zouden kunnen aanraden

Kijk daarom snel op de site.

Bron van dit artikel : http://www.terhuurnebv.nl/tuinkamers