Leuk in huis
Image default
Woning en Tuin

Woning Verhuren Amsterdam

Snel en professioneel woning verhuren Amsterdam bij Expats Verhuur Amsterdam. Een ervaren verhuurmakelaar die precies weet hoe uw woning verhuurd moet worden. Wij zijn actief in de marketing van uw woning, waardoor u snel een geschikte huurder vindt. Wij controleren de huurder op kredietwaardigheid, antecedenten en identiteit. Hierdoor heeft u zekerheid over de achtergrond van uw huurder. Daarnaast zijn wij onder andere aanwezig bij sleuteloverdracht en krijgt u advies over o.a. een geschikte huurprijs.

Expats Verhuur Amsterdam is gespecialiseerd in het verhuren aan expats. Het zijn hoogopgeleide buitenlandse werknemers die worden ingehuurd door een Nederlands bedrijf. Een voorbeeld zijn ICT-ers uit India die computersystemen onderhouden en opzetten. Expats worden vaak voor 1 tot 3 jaar ingehuurd. Door de tijdelijke aard van hun arbeidscontract, zoeken expats tijdelijke huurwoningen. Na de verhuurperiode komt uw woning vrij voor eigen gebruik, verkoop of verhuur. Door het hoge inkomen van expats zoeken zij huurwoningen in het duurdere segment, bijvoorbeeld luxe, goed onderhouden woningen. Deze huurwoningen willen of kunnen andere huurders vaak niet betalen.

Ook kunt u ervoor kiezen om uw woning te laten beheren door Expats Verhuur Amsterdam.. Wij bieden technisch en financieel beheer. Dit houdt in dat wij onder andere kleine technische problemen helpen oplossen en dat wij de huur voor u innen.

Bent u geïnteresseerd in woning verhuren Amsterdam via Expats Verhuur Amsterdam? Meld u vandaag nog aan via het aanmeldformulier!

Bron van dit artikel : http://www.expatsverhuuramsterdam.nl