Wonen en Interieur Blog

Woonaccessoires

Design elektrische boilers van Wesen

Elektrische boilers van Wesen een pronkstuk in huis

Bij een elektrische boiler denkt men al snel aan een rond lelijk apparaat wat er opvalt in uw huis. Met de Wesen elektrische boiler is dat voorbij. Opvallen doet hij zeker wel, maar dan in positieve zin. De wesen elektrische boiler is een design boiler, slechts 26 cm diep en zal het pronkstuk in uw huis zijn.

De wesen elektrische boiler is tevens voorzien van wat extra snufjes op gebied van het besparen op uw stroomkosten. De boiler is namelijk uitgevoerd met een dubbele ketel en in iedere ketel een eigen verwarmingselement. In de Power modus kunnen deze beide verwarmingselementen ook nog gelijktijdig opwarmen zodat u altijd verzekerd bent van snel warm water. De twee boilervaten werken als het ware als een voor en na verwarmer. Veel besparen op de stroomkosten is zo mogelijk. 

De boiler wordt aangestuurd door een microcontroller met ingebouwde ECO funktie. De temperatuur is continue af te lezen op het digitale display.

Mischien wel het mooiste aan de boiler is dat deze uitgevoerd is met Inox (RVS) ketel wat een lange levensduur garandeerd en het onderhoudt zo goed als nihiel is.

Het apparaat is uitgevoerd met een van de nieuwste isolatieschuim wat het langer warmhouden van het water na opwarming tot gevolg heeft. Omdat de boiler door het gebruik van Inox een stuk lichter is dan de traditionele elektrische boiler zal het ophangen eenvoudiger zijn en kan door één man gebeuren. Bij de wesen elektrische boiolers krijgt u standaard twee jaar garantie met wel drie jaar garantie op corrosie van de ketel.

De wesen elektrische boilers zijn leverbaar in een Inox Flat uitvoering die wit van kleur is en zowel horizontaal als verticaal te plaatsen is. De wesen Inox silver is alleen verticaal te plaatsen en heeft een mooie silver glans lak.

Meer weten? Kijk eens bij www.elektrischeboiler.eu

Bron van dit artikel : http://elektrischeboiler.eu/ariston-velis

Comments are disabled.