Wonen en Interieur Blog

Woonaccessoires

Genieten met Bridgewater

Vaak wordt gedacht dat de kleuren van een interieur het meest bepalend zijn voor de sfeer in een woning en anders denkt men wel dat de meubels en accessoires dit grotendeels bepalen. Maar makelaars weten dat dit wel anders ligt, zij weten dat de geur ook heel erg bepalend is voor het gevoel dat een huis bij iemand oproept. Ook bij Bridgewater snappen ze dit heel goed, zij zijn immers niet voor niets specialist op het gebied van heerlijke geuren voor in huis. Hoe kan het nu dat dit zo bepalend is voor de sfeer in een woning? Dit heeft te maken met dat het heel sterk de kracht heeft om gevoelens bij ons op te roepen. Zo roept de lucht van vers gebakken appeltaart bij mensen altijd een sterk gevoel van huiselijkheid op. Het werkt daarom heel goed om een appeltaart te bakken vlak voordat potentiële kopers uw huis komen bezichtigen. Natuurlijk kunt u ook gewoon een van de geurproducten van Bridgewater in de variant Apple Pie gebruiken, hiermee creëert u een vergelijkbaar effect. Bridgewater weet dat niet iedereen dezelfde luchtjes prettig vindt, alhoewel appeltaartgeur bijna iedereen heel goed bevalt. Maar sommige mensen houden meer van frisse en luchtige geuren, terwijl anderen juist blij worden van zware en zoete geuren. Daarom heeft Bridgewater ook een zeer ruime keus als het aankomt op verschillende luchtjes. Om een aantal voorbeelden te noemen, u kunt dan denken aan Bouquet of Roses, Silent Night, Welcome Home, Tulips, Water Lily en Sweet Magnolia. Zoals u ziet kunt u kiezen uit twee verschillende soorten categorieën, namelijk pure geuren, waarin slechts een geur verwerkt is, zoals roos, of u kunt kiezen voor een speciale geursamenstelling, zoals Welcome Home. Waar u ook voor kiest, het is zeker dat u met de producten van Bridgewater uw huis een extra sfeerdimensie kunt geven.

Bridgewater heeft verschillende soorten producten

Omdat niet iedereen op dezelfde manier zijn of haar huis opvrolijkt met een lekker geurtje, biedt Bridgewater de keus uit verschillende soorten producten. Welke producten kunnen we onderscheiden? De verschillende productcategorieën zijn:

  • geurzakjes
  • kaarsen
  • riet verspreiders
  • wax bars
  • auto luchtverfrissers
  • geurolies

Zo kan ieder kiezen voor een product dat het best past bij de plaats waar deze gebruikt moet worden en die het best aansluit bij de eigen voorkeuren. De auto luchtverfrissers van Bridgewater zijn voor veel mensen een echte uitkomst. Iedereen kent het probleem wel dat het in de auto nooit echt heel fris ruikt, maar dat de luchtverfrissers die hiervoor te koop zijn niet bepaald prettig geuren en vaak ook slecht werken. Met de varianten van Bridgewater kunt u er zeker van zijn dat uw vierwieler altijd heerlijk ruikt en dat u de keuze hebt uit heerlijke geurvarianten. De geurzakjes zijn echt ideaal voor gebruik in de kledingkast, ze zorgen er dan voor dat al uw kleren altijd een heerlijke geur hebben en dat mufheid geen kans krijgt, ook niet bij kledingstukken die u lange tijd niet gedragen hebt. De zakjes zijn ook ideaal voor gebruik op het toilet. De kaarsen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, u kunt kiezen voor kaarsen van 225 en 500 gram, maar ook voor speciale votief kaarsen. Daarnaast heeft Bridgewater dus ook nog riet verspreiders, geurolie en wax bars in de collectie. Bij de riet verspreiders zet u rieten in een speciale houder waar de geur inzit en dit wordt op deze manier langzaam door de ruimte verspreidt. Dit is geschikt voor iedere ruimte, maar wordt het meest gebruikt in badkamer en toilet. De wax bars en geurolie zijn vooral geschikt voor de woonkamer, aangezien er een brander bij gebruikt moet worden. Zoals iedereen weet is het nooit verstandig om deze zonder toezicht te laten branden. De geurolie zal bij iedereen wel bekend zijn, maar hoe gebruikt u nu de wax bars van Bridgewater? U breekt een blokje wax van de bar af, plaatst deze in de brander en steekt de brander aan. Doordat de wax gaat smelten, verspreidt zich een heerlijk aroma door de ruimte.

Speciale webshop

Voor al deze producten kunt u terecht in de speciale Bridgewater webshop. U vindt hier alle hierboven genoemde producten en u hebt de keus uit meer dan veertig verschillende geuren. Het zoeken van het juiste product kunt u op twee manieren doen. De eerste manier is door te zoeken op geur, als u al een favoriet Bridgewater aroma hebt, dan is dit natuurlijk ideaal. U ziet dan na hierop geklikt te hebben welke producten u in deze geurvariant kunt krijgen. De tweede manier is door te zoeken op product en vervolgens uit de beschikbare mogelijkheden een luchtje te kiezen. Naast de genoemde producten van Bridgewater vindt u in deze webshop ook nog accessoires die helpen bij het gebruik van de artikelen. Zo kunt u bijvoorbeeld speciale zakjes kopen van linnen of organza en kant waar precies een Bridgewater geurzakje in past. Zo kunt u deze op een mooie manier ophangen in bijvoorbeeld uw toiletruimte. Het ziet er dan net even wat netter uit dan wanneer u het geurzakje zelf zo ophangt. Daarnaast vindt u er ook speciale branders voor de geurolie en de wax bars. Ook kunt u hier terecht voor standaards waar u een geurzakje in kunt plaatsen en voor glaasjes die precies de juiste maat hebben voor de votief kaarsjes. Met andere woorden, voor alle producten van Bridgewater en alle benodigde accessoires zit u bij hen helemaal goed.

Bron van dit artikel : http://www.bridgewaterwebshop.com/

Comments are disabled.