Leuk in huis
Image default
Woonaccessoires

Houten vloer online bestellen

Bij Dutz Floors koopt u uw houten vloer online. Houten vloeren zijn erg populair. Dat is niet verwonderlijk omdat houten vloeren erg goed fungeren als ondergrond in uw woning, appartement of pand. Hout is zeer gebruiksvriendelijk en het geeft een warmte uitstraling. Het gebruik van houten vloeren gaat ver terug. Hout is één van de meest gebruikte materialen voor de vloer. Bij Dutz Floors produceren wij onze vloeren zelf. Als u uw houten vloer online bestelt, betekent dat, dat er geen tussenkomst van andere partijen is. Doordat er verder geen bedrijven bij ons productieproces betrokken zijn, is het voordelig om uw houten vloer bij Dutz Floors te bestellen. Als u gaat verhuizen en u wilt graag een nieuwe houten vloer kiezen, is het aan te raden eens een kijkje te nemen op onze website. Hier vindt u ons uitgebreide aanbod. Tevens is het mogelijk de houten vloer van uw keuze online te bestellen. Wij komen de vloer dan bij u thuis afleveren. Onze houten vloer online bestellen is dus een snelle en voordelige manier om de vloer van uw dromen in huis te halen. Er zijn verschillende mogelijkheden voor het leggen van de houten vloer. Online kunt ons laten weten of u de vloer liever zelf legt of dat u de vloer laat leggen door één van onze experts. Alleen het bestellen van je favoriete houten vloer online, betekent nog niet dat deze in uw kamer ligt. Voor het leggen moet er worden gezorgd voor een goede ondergrond. Bij vloeren is het belangrijk dat deze ondergrond geluiddempend en isolerend is. Hoewel hout een natuurlijke isolerende werking heeft, is de ondergrond die wordt aangebracht onder het hout ook van onschatbare waarde. Dit materiaal zorgt er namelijk voor dat het hout niet vochtig wordt en dat het niet vervormt. Mocht u onderburen hebben, dan zullen deze nauwelijks tot geen hinder ondervinden wanneer u door de kamer loopt. Vaak hebben mensen die onder mensen met kinderen wonen, last van gestommel. Wanneer u bij Dutz Floors uw houten vloer online besteld, zorgen wij dat uw vloer maximaal geïsoleerd is.

Voordelen van een houten vloer online kopen

Hout is een natuurlijk product. Veel gebouwen, huizen en panden zijn belegd met een houten vloer. Hout is de laatste jaren zeer populair geworden. Een huis dat van top tot teen is belegd met houten planken, stijgt zelfs in zijn waarde. Dit heeft ermee te maken dat houten vloeren, mits deze goed onderhouden worden, eigenlijk alleen maar mooier worden. Bij Dutz Floors produceren wij onze houten planken zelf. Dat betekent dat wanneer u een houten vloer online bestelt, wij deze bestelling precies voor u op maat kunnen maken. U kunt bij het bestellen van uw houten vloer online op de website van Dutz Floors al uw voorkeuren doorgeven. Wij leggen u de mogelijkheden voor. Onze experts zijn van het begin tot aan het eind van het proces bij het proces betrokken. Onze service staat hoog in het vaandel. Wij informeren u over hoe het onderhouden van de houten vloer in zijn werk gaat. Het is zeer belangrijk om uw houten vloer goed te onderhouden. Dit gebeurt door de vloer een paar jaar in de boenwas te zetten. Ook de boenwas voor u houten vloer kunt online bestellen. De voordelen van een houten vloer online kopen zijn:

  • hout op maat
  • aan huis geleverd
  • levering binnen- en buitenland
  • geen tussenkomst derden
  • 30% lager in kosten
  • hoogwaardig materiaal
  • goede service
  • onderhoud alert

‘De houten vloer in mijn appartement’: een tevreden klant spreekt

Ik heb vorig jaar een houten vloer online besteld bij Dutz Floors. Het appartement waar ik een jaar geleden naartoe verhuisde, is gelegen in het centrum van Amsterdam. Ik was een behoorlijk aantal keer verhuisd omdat het altijd moeilijk is om in grote steden betaalbare woonruimte te vinden. Ook was ik een tijdje in het buitenland geweest voor mijn werk. Ik ben een echt stadsmens en wilde zodra ik weer terug was in Nederland dolgraag in het centrum van de hoofdstad gaan wonen. Ik vond een prachtig appartement; een typisch Amsterdams pand met oude balken. Het enige wat niet zo mooi aan het appartement was, was de vloer. Eigenlijk was er niet echt sprake van een vloer. Ik heb houten vloeren altijd al erg mooi gevonden maar ik dacht dat dit onbetaalbaar was. Daarom kwam ik meestal uit bij laminaat. Tot dat een vriend me attendeerde op het bestaan van de mogelijkheid om een houten vloer online te bestellen bij Dutz Floors. Deze vloeren werden door de producent zelf gefabriceerd waardoor er geen tussenkomst van andere partijen was. Dit betekende dat de prijs zeer scherp was en dertig procent onder het gemiddelde lag. Gezien het niet om een enorm oppervlakte ging, kon ik de houten vloer online bestellen. Ik ben er tot op de dag van vandaag blij mee. De houten vloer online bestellen was super simpel. Ik hoefde niet naar de winkel om de planken uit te kiezen. De mogelijkheden stonden overzichtelijk op een rijtje met duidelijke afbeeldingen. Naast het feit dat de bestelling zeer gemakkelijk verliep, was ik zeer te spreken over de service. Het personeel was zeer vriendelijk in het contact dat ik met hen onderhield. Voor het onderhoud van mijn vloer neem ik een keer per jaar contact op met Dutz Floors. Zij zetten voor mij mijn mooie vloer dan in de was. Ik ben niet bepaald een doe-het-zelver dus de mogelijkheid om dit soort zaken uit te besteden spreken me zeer aan. Alles kan bij Dutz Floors en ze doen het graag voor je. Daarom raad ik iedereen ten zeerste aan om de houten vloer online te bestellen bij Dutz Floors.

Bron van dit artikel : https://www.dutzfloors.com/