Leuk in huis
Image default
Woonaccessoires

Lekker relaxed op een zitzak

Ben je het beu om de hele tijd op een saaie stoel met vier poten te zitten? Heb je altijd een zere rug en nek van het oncomfortabel zitten op je stoel? Dit kan allemaal verholpen worden met dit nieuw design meubelstuk.

De ZITZAK wordt in enkele woorden beschreven; comfort, design, funn! Voor elke huishouden is er wel een zitzak dat erbij past.

De comfortabelste stoel is een ZITZAK! Altijd rustig en comfortabel een boek of naar televisie willen kijken? dit kan nu in een van onze zitzakken.
ze worden in alle kleuren maten en texturen gemaakt, speciaal om de behoeften van de klant te bevredigen.

Zoekt u een grote paarse zitzak gemaakt uit zacht fluweel of een of meerdere pvc zitzakken om ze in de tuin als stoelen te gebruiken? GEEN PROBLEEM 

Zitzakken zijn heel bestendig, ze kunnen tegen een stoot, zijn waterdicht waardoor een vlek door een gemorste vloeistof verleden tijd is.

Zoek je een zitzak in één kleur of iets moderner en leukers in verschillende kleuren of een zitzak met een patroon in? Geen probleem! ze worden allemaal verschillend gemaakt, voor jong en oud.

Breng leven in huis door uzelf een zitzak aan te schaffen en van die erge nek- en rugpijn af te geraken.
Specialisten zochten naar een nieuw concept om de gebruikers ervan rustig en comfortabel te laten zitten, zo zijn verschillende specialisten op het ingenieuze idee gekomen om zitzakken te maken. een zitzak is een “zak” gevuld met een zachte vulling zoals tempex bolletjes of veren. Deze zakken bestaan in klein en groot formaat.
zoals bijvoorbeeld Deze geweldige Zitzak, de Super Bag is de grote broer van de Zitzak Big Bag. Met zijn grootte van 190 x 190 cm is dit het grootste kussen dat standaard geleverd word. Er zit geen binnen kussen in deze zak, maar hij kan wel bijgevuld worden door middel van een ‘sluis’ die met een rits is uitgevoerd. De Zitzak Super Bag wordt geleverd met tempex korrels.

De zitzakken kunnen gemakkelijk gewassen worden. 
Buitenzak wassen op 30 graden zonder cloorbevattend bleekmiddel, of met vochtige doek (water & zeep) schoondeppen

Bron van dit artikel : http://www.zitzakkenoutlet.nl/