Leuk in huis
Image default
Woonaccessoires

Mexicaanse deken als woondeken

Zomertijd !!! De lente is nu echt begonnen. En dan beginnen over dekens ? Maar juist in deze tijd is kleur is je huis zo fantastisch. Door het heldere licht komen kleuren beter tot hun recht.

En wat is dan mooier dan zo’n prachtige Mexicaanse deken met zijn veelheid aan kleuren. Het geeft je direct dat Zuid Amerikaanse levensgevoel.

Mexicaanse dekens zijn dat ook ideaal te gebruiken als woondeken. Heerlijk met zo’n deken op de bank of lekker met zo’n woondeken om in het avondzonnetje in de tuin.

De Mexicaanse deken hebben we in drie types : serape, false en indiaanse deken.

De serape (ook wel sarape) genoemd is de bekendste met zijn kleurige strepen. We hebben ze heel levendig met vele kleuren of wat stemmiger in twee kleuren. Ze zijn er in verschillende maten (dus te gebruiken als tafelkleed, bedsprei, woonkleed, plaid, tafelloper etc). Kijk eens voor ideeën op onze Pinterest pagina “Mexicaanse dekens“.

De Falsa is van oorsprong een zadeldeken en heeft een ruige uitstraling. Deze dekens hebben over het algemeen een wat rustiger kleurpatroon.

Tot slot de Indiaanse deken met Maya motieven. Kleurrijk en in vele patronen te verkrijgen.

Naast Mexicaanse dekens verkopen we ook de prachtige handgemaakte Mexicaanse hangmat. De meest comfortabele hangmat in de wereld. Elke handgemaakte Mexicaanse hangmat vindt u met eigen foto op onze site. U weet dus precies welke hangmat u krijgt.

Onze producten verkopen we in heel Europa via onze 5 sites. Zie bijvoorbeeld in het Italiaans : Coperta Messicana.

 

 

 

Bron van dit artikel : http://www.icolori-hangmatten.nl/mexicaanse-dekens-deken