Leuk in huis
Image default
Woonaccessoires

Ophangsysteem voor schilderijen

Als je een schilderij wilt ophangen, dan kun je een spijker in de muur slaan of een gat in de muur boren met plugjes erin. Helaas laat dit vaak lelijk gaten achter zodra je het schilderij wilt verhangen, of weg wilt halen.

Gelukkig is daar een oplossing voor, namelijk een ophangsysteem voor schilderijen

Een schilderij ophangsysteem is een handige oplossing om schilderijen, fotolijsten, posters of andere kunstwerken op te hangen, zonder dat er gaten geboord hoeven te worden in het zichtbare gedeelte van de muur.

Ook is het mogelijk om met verlichting op het schilderij te schijnen, zodat deze nog mooier tot zijn recht komt. Lees er meer over op onze website of neem contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Over Alle Ophangsystemen:

Alle Ophangsystemen is een webshop gespecialiseerd in ophangsystemen voor schilderijen, posters, fotolijsten en andere kunstwerken. Met een schilderij ophangsysteem kan een schilderij veilig en flexibel opgehangen worden, zonder dat er gaten in de muur geboord hoeven te worden.

Schilderij ophangsystemen zijn geschikt voor particulieren, bedrijven, musea, galerieën, scholen, overheidsinstellingen en nog veel meer!

Bron van dit artikel : http://www.alle-ophangsystemen.nl/schilderij-ophangsysteem