Leuk in huis
Image default
Woonaccessoires

Ruimte besparen met Wandlampen

In dit bericht vertel ik mijn ervaringen over wandlampen. En waarom ik een wandlamp de ideale oplossing vind voor verlichting. Ik woon in een klein appartementje in Amersfoort. Midden in het centrum. Ik ben echt helemaal happy met mijn kleine appartementje. Ik woon er pas net, maar het is al echt helemaal mijn thuis. Echter ontbrak er nog wel iets. Ik ben gek op lezen, maar de zithoek is te donker om ’s avonds bij te kunnen lezen.  Dus ging ik opzoek naar verlichting. Maar dat valt nog niet mee. Uit eindelijk heb ik gekozen voor wandlampen. Waarom? Hieronder lees je mijn persoonlijke redenen.

Welke lamp moet ik kiezen?

Plafondlampen en hanglampen verlichten de hele kamer.  Dat vind ik zo ongezellig. Ik vind het gezellig als de kamer donker blijft, maar ik wel kan genieten van een goed boek. Daarvoor ben ik opzoek gegaan naar een goede leeslamp. Eerst ben ik gaan zoeken naar een vloerlamp, met uplight en leesarm.  Je weet wel, zo een vloerlamp met zijarm, die te richten en kantelen is. Dit valt echter nog niet mee. Het allergrootste probleem is mijn kleine appartement. Doordat mijn appartement zo klein is heb ik geen ruimte voor een vloerlamp. Bovendien zijn vloerlampen vrij prijzig ben ik achter gekomen. Deze verlichting valt voor mij dus af. Herken je dit probleem? Dan zijn wandlampen de perfecte oplossing. Lees hieronder waarom ik hier voor heb gekozen.

 

Wandlampen met leesarm

Wandlampen zijn de ideale oplossing als je weinig ruimte hebt. Wandlampen zijn er  in alle soorten en maten. Dus ook met lange leesarm. Ideaal. Je klapt hem in als je hem niet nodig hebt. En trekt hem uit als je lekker wilt lezen. Ik heb gekozen voor een wandlamp met schaararm. Deze trek je eenvoudig uit en de reflector is kantelbaar en draaibaar. Zo kan ik het licht precies richten op mijn leesboek.  Ik ben er echt helemaal blij mee. Daarom raad ik iedereen een wandlamp aan. Het is voor mij echt de perfecte  oplossing. Daarnaast zijn ze een stuk voordeliger dan vloerlampen. Dus je bespaart niet alleen ruimte maar ook geld. 

 

Waar wandlampen bestellen?

Ik heb mijn wandlamp bij een specialist gekocht. Deze webwinkel heeft echt een zeer breed aanbod aan wandlampen. In alle stijlen, klassiek, modern, design en industriële wandlampen. Met een paar handige filters heb je zo de perfecte lamp gevonden. Ideaal shoppen dus. Daarnaast kun je hier achteraf betalen en is retour sturen gratis. Dus ben je ook opzoek naar een wandlamp? Dan raad ik deze webshop aan iedereen aan. Naast de webshop hebben ze ook een showroom in Veenendaal. Daar kun je alle lampen ook in het echt bekijken.  Persoonlijk vind ik het altijd wel een prettig idee, dat er ook een fysieke winkel is.  Geen e en extra gevoel van zekerheid.  Telefonisch is de webshop heel goed bereikbaar en hebben wij voorzien van goede adviezen. Ik legde mijn probleem uit en ze dachten echt goed met me mee.  Door een paar handige en goede adviezen tips heb ik nu precies de wandlamp die ik wil.

Bron van dit artikel : http://www.wandlampen-expert.nl/