Leuk in huis
Image default
Aanbiedingen

Verhuizen? Vergeet de aanhangwagen niet!

Als je gaat verhuizen heb je een van deze aanhangwagens nodig

Als je gaat verhuizen dan is het handig om een voertuig ter beschikking te hebben, die geschikt is om meubels te kunnen vervoeren. Niet iedereen heeft zomaar een bus of grote auto bij huis staan, waarmee hij of zij een hele inboedel kan verplaatsen van a naar b. De meeste mensen hebben ook niet iedere week een dergelijk transportmiddel nodig, dus dan is dit de investering ook niet waard. Daarom is het handig wanneer je een aanhangwagen kunt huren, voor eenmalig gebruik. 

Aanhangwagen voor het zware geschut

Je kunt kiezen uit aanhangwagens voor zwaardere meubels en de lichtere meubels. Voor meubels zoals banken, kasten etc. kies je voor een aanhangwagen met tandemas. Deze aanhangwagen heeft vier wielen. Hierdoor kan deze aanhangwagen al jouw zware meubels dragen en vervoeren, doordat het gewicht (tot 2000 kg) evenredig wordt verdeeld over de wielen. Zo kan jij snel een eenvoudig al jouw inboedel transporteren naar het nieuwe huis. Dit is in vergelijking met het huren van een verhuiswagen een budgetoptie. Dus als je zoekt naar een voordelige manier van verhuizen dan moet je zeker eens overwegen om een aanhangwagen te huren.

Aanhangwagens voor de woonaccessoires 

Voor de lichtere spullen kan je ook kiezen voor een enkelas aanhangwagen. Hiermee kan je lampen, woonaccessoires en andere minder zware inboedel verhuizen. Deze aanhangwagens verhuizen tot 1350 kg tegelijk en zijn net als de tandemas aanhangwagens een voordelige oplossing. 

Aanhangwagen huren 

Zorg dus dat jij goed voorbereid bent voor de verhuizing en kies ervoor om een aanhangwagen te huren. Hierdoor weet jij zeker dat jij alle meubels kunt vervoeren en doe je dit tegen een relatief voordelige prijs. Zo kan jij je zo snel mogelijk weer focussen op het inrichten van jouw nieuwe woning.

 

https://www.123machineverhuur.nl/