Leuk in huis
Image default
Aanbiedingen

Een EPDM dak en de voordelen daarvan

Een EPDM dak en de voordelen daarvan

Denk jij na over het leggen van EPDM dakbedekking of heb je het al liggen? Dan is deze blog helemaal perfect voor jou. In deze blog vertellen we je waarom jij eens zou moeten nadenken over een EPDM dak en wat hier nou precies zo goed aan is. Ben jij benieuwd hoe je aan een dak van EPDM komt en of het wat voor jou is? Of ben je juist erg benieuwd naar hoe men zo’n dak legt, dan is deze blog voor jou! Lees dus maar snel verder!

 

Een EPDM dak heeft vele voordelen

We duiken in de verschillende voordelen van EPDM-daken en wat ze voor u betekenen. Het grootste voordeel van EPDM daken is dat ze een levensduur hebben van meer dan 50 jaar. De kwaliteit van het dak wordt niet aangetast door UV-straling of regen. Kortom, weersomstandigheden hebben geen invloed op de mate waarin de kwaliteit integriteit behouden blijft. Omdat het dak grotendeels uit één stuk wordt gesneden en geïnstalleerd, kunt u er ook zeker van zijn dat het dak volledig waterdicht is. Hierdoor liep er geen water door het dak en lekte het dak niet. Zo weet je zeker dat jij en je spullen ook bij storm altijd droog blijven. Soms is het nodig om het dak in meerdere delen te verdelen. Dan kunt u beter echt EPDM kopen. Zo weet je zeker dat het dak netjes en waterdicht blijft. EPDM lijm koopt u bij EPDM Tigt.

 

Een dak van EPDM

We geven je graag nog wat extra info over een EPDM dak: EPDM is eigenlijk gewoon een afkorting voor de stoffen waarvan het materiaal gemaakt is: Ethyleen, Propyleen, Dieen en Monomeer. Het is uitermate geschikt als dakbedekking. Ben jij benieuwd of een EPDM dak wat voor jou is? Kijk dan eens op de site van EPDM Tigt.

 

https://www.epdm-tigt.nl/