Leuk in huis
Image default
Badkamer en toilet

Geen kalk meer met een anti kalk magneet

Bespaar geld met een DAT Gorodal wateronthadre anti kalk magneet.

Jaarlijks wordt er veel geld uitgegeven in een huishouden aan elektrische apparaten. Denk daarbij aan een elektrische boilers, wasmachines en vaatwassers. Maar ook normalere apparaten zoals aan een keuken kraan wordt veel geld uitgegeven in een mensenleven. Wat vaak veel mensen niet weten is dat er in die apparaten veel kalkafzetting is en dit veel geld kan gaan kosten

Als er bijvoorbeeld kalkafzetting op het verwarmings element van uw elektrische boiler, vaatwasser of wasmaschine is zal het langer duren voordat het water opgewarmd is. Het verwarmingselement moet dan langer zijn werk doen en neemt dus veel meer energie als nodig wat weer tot gevolg heeft dat u met extra onnodige kosten zit. Het zou toch beter zijn te voorkomen dat kalk de kans krijgt zich af te zetten op de verwarmings elementen ? Dit kan met een een DAT Gorodal waterontharder anti kalk magneet.

De DAT anti kalk magneet wordt om de buizen gemonteerd met een bundelband. Dit is heel eenvoudig en staat duidelijk met een tekening uitgelegd in de meegeleverde Nederlandstalige handleieiding. U heeft geen monteur nodig en kan dit eenvoudig zelf doen. Door het magnetische ontstaat er een positief en negatief veld die ervoor gaat zorgen dat de kalkdelen zich niet samen kunnen klonteren. Omdat ze zich niet kunnen binden en samenklonteren zal het kalk zich niet snel kunnen hechten aan aandere kalkdelen, verwarmingselementen en binnenwand van uw waterleidings buizen Het kalk zal gewoon meespoelen door de kraan in de gootsteen.

Ook zal er merkbaar minder kalkafzetting komen in uw wasbak, op uw keukenkraan en glazen douchewand. U hoeft dus minder schoon te maken en dus ook weer minder dure en ongezon deschoonmaakmiddelen te gebruiken wat dus ook weer een besparing is op uw huishoudelijke kosten. Minder schoonmaakmiddelen is meteen ook weer goed voor het mileu!

Zou u meer willen weten over anti kalk wateronthadres? Kijk eens op de website van ElektrischeBoiler.EU in deze link.

{externalimage}}

Bron van dit artikel : https://elektrischeboiler.eu/Accessoires/DAT-Gorodal-waterontharder