Leuk in huis
Image default
Badkamer en toilet

Minder kalk met een DAT ECO BLACK Waterontharder

Zachter water met een DAT ECO Black waterontharder

De DAT ECO BLACK waterontharder is een anti kalk magneet die ervoor zorgt dat u in uw woning minder kalkafzetting heeft op uw kranen, douche en bad. Het apparaat doet dit met behulp van magneten. De magneten zorgen ervoor dat de kalkdeeltjes minder de neiging krijgen zich af te zetten en samen te klonteren.

Hierdoor kunnen de kalkdeeltjes meespoelen door de kraan in de gootsteen naar het riool voordat ze zich vastgehecht hebben aan uw douchewand en wasbak. Na plaatsing duurt het enkele maanden maar dan is het duidelijk zichtbaar op uw douchewand. U ziet veel minder kalkafzetting.

Geld besparen met minder kalkaanslag

Maar u bespaart ook geld met een anti kalk magneet. In uw vaatwasser en wasmachine zitten verwarmingselementen waar zich kalk op kan vastzetten. Met een waterontharder zal zich minder kalk hechten en heeft u dus minder chemische middelen nodig om minder kalk te krijgen. Daarnaast verwarmt een verwarmingselement van een wasmachine of vaatwasser veel efficienter en verbuikt u dus minter stroom. Ook de levensduur van uw apparaten worden langer.

De magneet is eenvoudig zelf te monteren meteen na de watermeter. Als u hem op die plaats kan monteren heeft ue hele huis er profijt van. U hoeft alleen de waterontharder om uw waterleiding te plaatsen en vast te zetten met de meegeleverde bundelbanden. Dit is ook eenvoudig na te lezen in de meegeleverde Nederlandstalige handleiding.

Een stuks DAT ECO BLACK is voldoende voor een normale gezinssituatie met 2 kinderen en een normale gezinswoning. Voor grotere woningen raden we u aan een tweede magneet te plaatsen voor het beste resultaat.

Meer weten hierover ? Kijk een sop de website van ElektrischeBoiler.EU

 

Bron van dit artikel : https://elektrischeboiler.eu/categorie/accessoires/anti-kalk/