Leuk in huis
Image default
Badkamer

De vele voordelen van een douchedrain of douchegoot

Misschien staat u op het punt om de badkamer te verbouwen en heeft u hiervoor al de meest prachtige tegels uitgezocht. Het moet een badkamer worden die van alle gemakken is voorzien. U wilt graag af van het onhandige afvoerputje en een manier bedenken om het water veel sneller af te kunnen laten voeren. In dat geval is een douchedrain of douchegoot echt iets om te overwegen. Een douchedrain of douchegoot is in vele opzichten een aanrader. Hier vertellen we u graag meer over.

Veel sneller water afvoeren, dankzij een douchedrain of douchegoot

Een groot voordeel van een douchedrain of douchegoot is dat het erg snel het water af kan voeren. Een douchedrain of douchegoot kan zich gelijk onder de douchekop bevinden, waardoor het water bij het raken van de vloer gelijk kan worden afgevoerd. Wat gelijk opvalt is de grootte van deze goot. In tegenstelling tot een doucheputje is een dergelijke goot een stuk praktischer, omdat het in korte tijd veel water kan verwerken. Een putje kan maar een beperkte hoeveelheid water aan. U kunt zich voorstellen dat het hebben van een dergelijke goot ook een stuk hygiënischer is, want het voorkomt dat zeepresten onder uw voeten blijven zitten of blijven plakken aan de vloer.

Laat u eens informeren over de mogelijkheden

Een dergelijke drain is aanzienlijk groter dan een doucheputje, al bepaalt u zelf de breedte. Om de hoeveelheid werk dat het vraagt om deze te installeren, hoeft u het ook niet te laten. Het is aanzienlijk eenvoudiger om zo’n goot te installeren in tegenstelling tot een putje. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw badkamer? Laat u vooral eens adviseren door een expert op dit gebied. Deze kan u hier ongetwijfeld alles over vertellen en alle mogelijke twijfel bij u wegnemen.

Bron van dit artikel : http://www.easydrain.nl