Leuk in huis
Image default
Bedrijven

De nieuwste interieur design trends – de top 5 voor je opgesomd.

Zoals je weet: trends komen en gaan. Zoe zien we elk jaar zien we nieuwe verschijnen en proberen we weer de mooiste stijlen voor in huis te combineren. We hebben weer een lijstje van de top 5 speciaal voor jou opgemaakt. Bekijk ze en vind de nieuwste woontrends 2021.

 

1. ‘Think big’ betreft decoratie

Voor iemand die van kleurrijke decoratie houdt, is deze ultieme look een essential van de vele artiesten en hun creatieve flair. Combineer gewaagde contrasten en patronen in een tabel, harmoniseer de eclectische mix met verschillende niveaus prints en een of twee aarde kleuren om alle patronen dichter bij elkaar te brengen. De kunstenaars van Bloomsbury schilderden niet alleen hun muren, maar ook hun meubels. Mix muurschilderingen met kleine en decoratieve details om speelse lagen te creëren.

 

 2. Combineer ruitjes en streepjes

Twee favoriete patronen van een persoon worden gecombineerd voor deze leuke nieuwe trend die de klassieke ruit en streep combineert met kleuren binnen het aankomende seizoen.

Mix en match patronen in verschillende lagen om de juiste balans te creëren. In de slaapkamer verzachten de fijne kussens en het zachte dons een speciaal effect van de ruiten en streepjes.

 

 3. Schuif naar handgemaakt meubilair

Zorgvuldig samengestelde hoekjes van welgevormde figuren en organische vormen staan ​​centraal en creëren een rustig drama in iets té neutrale ruimtes. Sculpturaal kan natuurlijk erg mooi en nuttig zijn. Voor de personen die van keramiek houden: breng stukken samen achter glas of op een muur plank. Gebogen en welgevormde meubels trekken de aandacht en nodigen je uit om door de ruimte te flaneren.

 

 4. Wees consistent met je primaire palet

Deze nieuwe trend die interieurs een artistiek tintje geeft door twee primaire kleuren te gebruiken tegen een gedempt palet is hier en we houden ervan. Een levendige kleur naast je primaire kleur helpt je kamer zich te onderscheiden van de rest.

In grotere ruimtes krijgen houten meubelen en natuur houten vloeren een nieuw leven met een vleugje heldere primaire kleuren.

 

 5. Breng jezelf naar warme oorden met een muurschildering

Interieurs versieren met maximaal escapisme, exotische wandbekleding vol levendige patronen en dromerige schilderkunstige taferelen zijn exact waar interieurs dit jaar naar streven. Met huis trends als deze ben je al helemaal klaar voor 2022!

 

6. Breng jezelf naar warme oorden met een muurschildering

Deze nieuwe trend is een publiekstrekker, aantrekkelijk voor iedereen die van modern comfort in huis houdt, maar ook wat karakteristieke details in zijn woonruimtes wil brengen. Het werkt top in huizen die al een aantal unieke kenmerken hebben, zoals zichtbare balken, originele houten planken of paneeldeuren, maar kan ook gewoon opnieuw worden gemaakt met een weloverwogen balans van oude en nieuwe delen die goed samenwerken.

Gerecycled hout is het hoofdmateriaal dat deze look bij elkaar houdt – zoek naar unieke stukken met veel nerf en textuur, in plaats van items die perfect glad zijn afgewerkt.