Wonen en Interieur Blog

Beurzen en evenementen

Goedkoop mokken bedrukken

Je bent op zoek naar een relatiegeschenk of promotioneel item dat je kunt inzetten bij een breed publiek, gebruiksvriendelijk is en ook niet al te duur? Denk dan eens aan mokken en bekers. Dit populaire relatiegeschenk gaat al heel wat jaren mee en niet zonder reden.

Mok met logo

1. Voor dagelijks gebruik. Een koffie of thee mok zal dagelijks worden vele malen worden gebruikt om de nodige brandstof aan de mensen te geven. Zowel prive als zakelijk. Je ziet ze overal. 

2. Opvallende. De mok kan heel goed worden bedrukt, zelfs tot in full colour en heeft voldoende ruimte, zo blijft uw logo of slogan opvallen als de mok wordt gebruikt.

3. Jarenlang plezier. De mokken gaan jarenlang mee en je zult zien dat je de mok zelfs jaren later nog zult tegen komen. Zo blijft uw merk ook jarenlang zichtbaar.

4. Vele modellen en materialen. Mokken worden allang niet meer alleen van keramiek gemaakt. Ze zijn er ook van metaal, tarwegras, stevig plastic etc. Ook de kleuren en modellen zijn legio.

5. Grote doelgroep. Omdat eigenlijk iedereen een mok of beker gebruikt dagelijks is dit een geschenk die iedereen ook kan gebruiken. De doelgroep is heel groot. Doordat het assortiment heel uitgebreid is kun je je onderscheiden door een mok te kiezen die echt past bij jouw bedrijf of organisatie.

5.  DE PRIJS! Mokken en bekers zijn er al vanaf hele aantrekkelijke prijzen. Daarom kun je een goedkope mok bedrukken voor een leuk bedrag en heb je een perfect relatiegeschenk. 

Waarom een mok als relatiegeschenk weggeven zult u denken, nou er zijn heel wat voordelen die een mok heeft als promotioneel item of als relatiegeschenk. Wij benoemen graag de belangrijkste voordelen van onze goedkope mokken.

Neem gerust een kijkje in ons assortiment https://www.businessgifts4you.nl/mokken-bedrukt waar je zult zien dat goedkoop geen duurkoop is. Op onze website : https://www.businessgifts4you.nl/ hebben wij heel veel andere drinkwaren, bidons en bekers.

Bron van dit artikel : https://www.businessgifts4you.nl/mokken-bedrukt

Comments are disabled.