Leuk in huis
Image default
Beurzen en evenementen

Bedrukte Ballonnen

Ballonnen Bedrukken

 

Al onze bedrukte ballonnen zijn vervaardigd van een hoge kwaliteit natuurlatex en voldoen aan de normen gesteld in de speelgoed warenwet. De gebruikte drukinkten zijn vrij van cadmium en lood.

Onze ballonnen worden uitsluitend bedrukt in qualityprint. Dit op zeefdruk lijkend proces van ballonbedrukking garandeert bijna 100% inktdekking. Bij het opblazen van de ballon naar volledige omvang vervaagd de afbeelding nauwelijks.

Alle – op onze website – genoemde tarieven zijn  inclusief  clichékosten, instelkosten, drukkosten, ballonnen. U heeft dus geen onaangename “verdekte” kosten meer. Binnen Nederland, Belgie en de rest van Europa, bedragen de verzendkosten € 6.95.

We kunnen al ballonnen bedrukken vanaf 3 stuks binnen 2 dagen!

Ballonnen groter dan ø 30 cm alsmede zeppelin 160 cm en punchballonnen zijn uitsluitend in standaard kleuren leverbaar. Hartballonnen alleen in rood, roze of wit. Meerprijs voor andere kleuren dan standaardkleuren bovenstaande prijzen +10%.

Logo’s en/of afbeeldingen dienen in duidelijk zwart-wit (geen grijswaarden, kleuren of verlooprasters) op repro-kwaliteit op papier of film te worden aangeleverd. Digitaal aanleveren uitsluitend in adobe® illustrator 9 EPS-files. Andere aanlevering in overleg waarbij de daaruit voortkomende extra reprokosten worden doorberekend. Verlooprasters en overige rasters, evenals foto’s, niet mogelijk. Het origineel dient in een cirkel van 15 cm doorsnede te passen. Witruimtes dienen minimaal 2 mm te zijn. Hoge detaillering is niet aan te bevelen i.v.m. dichtslibben van de drukinkten.
Indien het origineel niet voldoet aan de gestelde normen wordt in overleg de afbeelding aangepast. Reprokosten worden doorberekend.

Bron van dit artikel : http://www.ballonnenbedrukken.nl