Leuk in huis
Image default
Bloemen en Planten

Mini groente en kruiden kweken met de Hydroponics micro binnentuin

Hydroponic Mini Groentetuin

Hydroponic kweken is de nieuwste trend op gebied van indoor tuinieren. Zelf heel eenvoudig uw eigen micro kruiden of micro groente kweken in deze hydroponics binnentuin met ledlamp. Of ook wel gezegd kweken op water.

Het mini Hydroponic kweeksysteem met ledlamp neemt weinig ruimte in beslag en kan vrijwel in iedere ruimte geplaatst worden.

Onlangs is dit Hydroponic kweken op televisie geweest en als je dit gezien hebt dan heb je er vast met verbazing naar gekeken. Hoe is dit mogelijk, kweken op water? En met Led?

Dit kan jij nu ook gaan doen. Je eigen microtuintje maken. Met bijvoorbeeld sla, peterselie, salie, basilicum, komkommer en vele andere soorten. 

De Hydroponic kweeksysteem vul je eenvoudig met water, daarna is het geheel standalone in werking. Je hoeft er niet meer naar om te kijken. Want het gaat vrijwel automatisch. Het resultaat is echt verbluffend want je eigen micro tuin kan bijna niet mislukken.

Volledig automatisch

Het licht gaat automatisch aan en uit. Met een cyclus van 16 uur aan en 8 uur uit hoeft u dus zelf nergens meer aan te denken. Als het water reservoir leeg raakt krijgt u een melding zowel met een blieb als een lampje wat oplicht.

Om de twee weken moet het water ververst worden en dient dan bijgevuld te worden als je een melding krijgt.

Zelf je Mini keuken kruiden, Mini groente, Mini tuin maken met Hydroponic.

Start vandaag nog met je eigen micro groente tuin en bestel de mini hydroponic binnentuin in onze webshop www.kunsthaag.eu

 

 

Bron van dit artikel : https://kunsthaag.eu/winkel/mini-hydroponic-binnentuin-met-ledlamp/