Leuk in huis
Image default
Cadeau

3D foto in glas; een uniek cadeau!

Als u op zoek bent naar een origineel en toch persoonlijk cadeau, dan is een 3D foto op glas misschien wel iets voor u. De unieke wijze waarop een uitgekozen foto tot leven komt, zal voor veel bewonderende blikken zorgen. Of u nu op zoek bent naar een cadeau voor een verjaardag, of u wilt relatiegeschenken bestellen, er is op heel veel manieren invulling te geven aan uw wensen. Door het effect van 3D, krijgt de afbeelding meer diepte en wordt aan de zijkant ook een silhouet gecreëerd.

Als u de diepte aan de zijkant niet zozeer van belang vindt, kunt u ook kiezen voor een uitvoering in 2D. Hierbij is de zijkant plat, maar is de voorkant uiteraard in wel diepte.

Een foto in glas als herinnering

Een tastbare herinnering aan een overleden dierbare, is een geschenk dat vaak een schot in de roos blijkt te zijn. Als u iemand moet missen en u wilt diegene op een passende wijze kunnen herdenken, is het mogelijk om een foto in een waxinehouder te laten laseren. Zo kunt u een kaarsje aansteken en wordt er in stijl aan de overledene gedacht. Wellicht wilt u een ander blij maken, met zo’n zorgvuldig uitgekozen cadeau.

Babyfoto in een glasblok? 

Omdat kinderen zo snel groeien, kan het laten laseren van een babyfoto in glas, veel indruk maken. Zo kunt u te allen tijde het gevoel herbeleven, dat u kreeg toen uw baby nog zo heerlijk klein was. Niet alleen voor uzelf, maar ook voor uw familieleden is dit een veelzeggend geschenk.

Een foto in glas van een overgetelijke dag

De trouwdag is een dag om nooit te vergeten. Door het bruidspaar na de grote dag als verrassing, hun favoriete trouwfoto in 3D te geven, kunnen ze langer genieten van de prachtige momenten, die ze hebben beleefd op hun mooiste dag. Een waardevol geschenk dat ongetwijfeld in de smaak zal vallen.

Is een foto niet uw stijl, dan kunt u er ook voor kiezen, om een bepaalde tekst in glas te laten laseren. Wellicht wilt u de favoriete uitspraak van iemand in glas laten zetten, of wilt u op deze ludieke wijze uw aanstaande ten huwelijk vragen. Wat ook uw beweegredenen zijn, met een 3D foto in glas of een tekst in glas, maakt u absoluut indruk. Als u fan bent van een bepaalde schrijver, dan kun u zelfs kiezen voor een boekensteun met daarin een foto van de schrijver, of uw favoriete tekst.

Het is goed om te weten dat uw foto’s op een dusdanige manier behandeld worden, dat storende elementen kunnen worden verwijderd. De focus komt dan echt te liggen op datgene, wat u prominent naar voren wilt laten komen. Of het hierbij gaat om een dierbaar persoon of een huisdier, in beide gevallen kunt u bij All-in Crystal een kunstwerk van laten maken.