Leuk in huis
Image default
Films en video’s

Trouwfilm wel of niet maken?

Wij, mijn vriendin en ik, vragen zich af om een trouwfilm wel of niet maken bij ArtVideo.nl? Wij gaan binnenkort trouwen. Een kleine, mooie, schattige bruiloft met de belangrijke mensen voor ons.  Onze familie heeft besloten om ons een trouw film als cadeau te geven. We hebben niet een groot budget en zouden het anders niet alleen kunnen betalen. Nu is de vraag aan ons op te beslissen of wij dat willen, een trouw rapportage. Daarom zijn we gaan kijken op internet naar verschillende tips, en vergelijkingen om te kijken of wij dat wel willen of niet. In mijn blog leg ik graag uit wat wij besloten hebben en waarom.

 

Foto’s of trouwfilm laten maken?

Maar waar moeten we voor kiezen foto’s of trouwfilm laten maken? Een film kan later meer gevoelens geven aan mensen die het bekijken, dan een foto’s. Bij een film kan je een speech terug horen, of het moment met het  jawoord weer terug bekijken. Een foto is letterlijk en figuurlijk een momentopname, terwijl je met een filmpje de lengte van het moment zalf kunt bepalen. Een trouwfilm kan je later ook lekker vanuit de bank bekijken naast je man of kinderen. Natuurlijk is bladeren van een trouw album niet erg, maar filmpje kijken is toch even lekkerder.

 

ArtVideo

We hebben uiteindelijk besloten om bij ArtVideo een trouwfilm te laten maken. We hebben ArtVideo gevonden op internet. Een bedrijf die trouw- en bedrijfsfilms maakt voor bedrijven of consumenten. De fotograaf zou de hele dag aanwezig zijn om alle te kunnen filmen. Uiteindelijk krijgen we een mooie film met alle belangrijke momenten en kunnen deze met de familie na afloop bekijken.  

 

We zijn heel blij met ons huwelijks cadeau en vinden het heel tof dat wij een trouw rapportage kunnen hebben van deze mooi dag!

 

Bron van dit artikel :