Leuk in huis
Image default
Gezondheid

Wilt u graag leren hoe om te gaan met agressie

Deze training omgaan met zware agressie is voor eenieder bestemd. Het moment je in contact komt met mensen die zich agressief gedragen. Is het raadzaam deze training te volgen. De training omgaan met agressie wordt op een interactieve wijze vorm gegeven. Dit gebeurt door gebruik te maken van oefeningen, discussies en rollenspellen. Hierbij wordt ruim aandacht besteed aan het creëren van een veilig leerklimaat door de ervaren trainers en trainingsacteurs. De omgaan met agressie training richt zich op de behoeften van de individuele trainee en wordt gekoppeld aan de dagelijkse praktijk.Deze training is heel intensief en u kunt daar bijzonder veel uit leren. Leren omgaan met agressie heeft meer voordelen dan nadelen.

Wat zijn de resultaten die je boekt bij training omgaan met agressie.

Na deze training leer je met verschillende aspecten om te gaan. Zo leer je het belang van zelfcontrole en stresshantering uit oefenen. Je leert de vaardigheden om zelfcontrole toe te passen en heeft hiermee geoefend.Je krijgt inzicht in de vormen van agressie.Je bent ook in staat zich te verplaatsen in de klant. Je leert ook hoe het conflict in zijn communicatie met de klant te mijden. Je leert hoe met agressie van klanten moet omgaan.Een bewuste houding en gedrag van de professional leidt tot minder conflicten en gevolgschade bij klanten en medewerkers.

Wat kun je nog meer leren bij training omgaan met agressie.

De vormen en ervaringen met lastig gedrag en agressie er al zijn. Wat spanning allemaal met de mens kan doen en ook kan leiden tot agressief gedrag. Hoe spanningen beter te kunnen hanteren en daar ook mee om te kunnen gaan. Wat zijn de meest voorkomende vormen van Agressie. Hoe daar mee om te gaan. Wat voor vormen toe te kunnen passen. Hoe herken je agressie. Want niet bij eenieder is dat zichtbaar en kun je gelijk doorhebben dat het om agressie gaat. Maar tijdens deze training wordt dit alles je aangeleerd. Je weet dan ook tijdens je werk of als ondernemer hoe om te gaan met dit soort gevallen. Deze training kun je niet alleen wat je werk betreft toepassen, maar ook voor de rest van je leven en op persoonlijk vlak.