Leuk in huis
Image default
Huishoudelijk

Lippen vergroten

Toen u jonger was had u nog van die mooie volle lippen, maar tegenwoordig verliezen ze aan volume en contour. U zou toch wel graag willen dat u lippen er weer net zo oud zagen als toen. Ook veel mensen hebben van zichzelf erg dunne lippen en zijn hier niet tevreden mee, ze dromen vaak van vollere lippen. Tegenwoordig kunnen artsen lippen vergroten, waardoor veel mensen weer tevredener over zichzelf zullen zijn. 

Uw lippen zijn één van de belangrijkste blikvangers van uw gezicht, mensen kijken hier namelijk het eerst naar als ze met u praten. Als u mooie en gevormde lippen heeft dan geeft dit een jeugdige en sensuele uitstraling, maar helaas verdwijnt dit in de loop der jaren.

Met een relatief eenvoudige fillerbehandeling is hier gelukkig iets aan te doen. Door middel van een passende filler kunnen uw lippen weer worden opgevuld, ook als u nog nooit volle lippen heeft gehad. Bijna altijd wordt er gebruik gemaakt van tijdelijke fillers, omdat deze minder risico hebben op complicaties.

De arts zal goed kijken wat bij uw gezicht past en wat uw wensen en behoeften zijn. Vollere lippen door middel van een filler hoeven niet nep te lijken, je kan de natuurlijke look behouden. Veel mensen zijn niet gauw tevreden na een behandeling en het is dan ook verstandig om van te voren veel informatie over aanbieders op te zoeken. De duur en de prijs van de behandeling verschilt ook per aanbieder en het ligt eraan of uw lippen veel voller moeten worden gemaakt of niet. Na de operatie kan u meteen naar huis, omdat het een kleine operatie is. Het wordt wel aangeraden om de lippen enkele dagen rust te geven, samen met het koelen van de lippen kan dit de zwelling en de verkleuring van de lippen verminderen. Gaat u anders even langs op www.faceland.nl voor meer informatie over het opvullen van uw lippen.

Bron van dit artikel : http://faceland.nl/