Leuk in huis
Image default
Kamers en ruimtes

Boomstamtafels op maat

Wil je een stoere tafel in je woon -of eetkamer? Of je nu al een industriële inrichting hebt of een landelijke: het is niet compleet zonder een bijpassende boomstamtafel. Ze zijn robuust, stralen pure natuur uit en zijn altijd uniek. Heb je aparte afmetingen in gedachten? Geen probleem een boomstamtafel op maat is tegenwoordig geen probleem!

Pronken met de natuur

Woonmagazines, interieurblogs en Pinterest staan vol met inspirerende interieurs waarin natuurlijke elementen de toon zetten. Dat het gebruik van hout zo populair is, is niet gek. Hout heeft nu eenmaal van zichzelf ontzettend veel stijl. Waar andere materialen ‘opgeleukt’ of aangekleed moeten worden, is hout van nature intrigerend. Die unieke sfeer is gemakkelijk toe te voegen, ook in uw woning, door te kiezen voor houten meubels zoals een eiken boomstamtafel.

Perfecte imperfectie

Een eetkamertafel van boomstam blijft een natuurlijk product, maar als tafelspecialisten weten we hoe we rekening kunnen houden met uw hout-voorkeuren. Wilt u juist veel of weinig scheuren of knoesten? Wij maken de perfecte boomtafel voor in uw interieur. Bij TBLS kiest u de kleur, het formaat en het onderstel dat u zo mooi vindt. Geen massa-product, maar precies die tafel die uw inrichting compleet maakt.

Bron van dit artikel : https://www.tbls.nl/eettafels/boomstamstafels-op-maat