Leuk in huis
Image default
Woning en Tuin

Geluiddempende omkasting

Zodra de airco’s gaan draaien in de zomer kan dit zorgen dat ze best wat geluid kunnen maken. Hier is gelukkig wat op bedacht. Geluiddempende omkasting airco, Fenroy heeft deze op voorraad voor je. Airco’s zijn natuurlijk ideaal voor de zomer maar ook voor de winter. Ze kunnen namelijk ook verwarmen. Daarom is het fijn om een kast te hebben wat geluiddempend is. Niet alleen is dit een prettig idee dat het geluid hierdoor een stuk minder is, maar het ziet er ook prachtig uit. Deze kasten zijn er in diverse kleuren en maten te bestellen.

Online een mooie omkasting airco bestellen

Een airco is op zichal een bijzonder fijn apparaat. Vooral in de zomer maken veel mensen hier gebruik van. Bij Fenroy zijn hiervoor zeer mooie en stevige geluiddempende omkasting airco te vinden. Voor elk model is er wel een passende kast te bestellen. Vooral de keuze uit de verschillende kleuren is zeer interessant. Het materiaal waar deze kasten van zijn gemaakt is aluminium. Hierdoor zijn deze onderhoudsvrij en bovendien makkelijk te installeren. Op een aankoop van deze kasten krijg je ook nog een 5 jaar productgarantie.

Niet alleen voor de airco zijn hier stevige omkastingen te vinden. Deze kunnen ook gebruikt worden voor een warmtepomp. De uitstraling van deze kasten zorgt ervoor dat je niet tegen een lelijke airco of pomp zit aan te kijken. Bij de aankoop van deze omkasting worden vier stelpootjes geleverd. Hierdoor kan een omkasting op de pootjes gezet worden tot een hoogte van 10 cm.