Leuk in huis
Image default
Woning en Tuin

Kloostertafel

Interieurtrends komen en gaan. Maar één meubelstuk heeft zich over de eeuwen bewezen: de kloostertafel. Ze zijn ooit ontstaan omdat monniken uren achtereen moesten schrijven en dus stevige tafels nodig hadden, maar ook buiten de kloostermuren werd de kloostertafel al snel populair. Kloostertafels zijn namelijk niet alleen erg robuust en praktisch, maar ze zien er ook prachtig uit.

Duurzaam eikenhout

Traditioneel werden kloostertafels gemaakt van eikenhout. Dat had een praktische reden: eikenhout was ruim beschikbaar. Tegenwoordig worden er ook wel kloostertafels van andere houtsoorten verkocht. Bij Tafels99.nl blijven we de traditie echter trouw, want eikenhout is niet alleen makkelijk te verwerken, de houtsoort is ook enorm robuust waardoor je kloostertafel tegen een stootje kan. En met de nervenstructuur nog zichtbaar is eikenhout ook gewoon heel mooi om te zien. Niet onbelangrijk, want je kloostertafel wordt natuurlijk een blikvanger in je interieur.

Kloostertafels op maat

Misschien heb je al een beetje rondgesnuffeld in onze webshop. Het zal je opgevallen zijn dat je met kloostertafels elke kant op kunt. Maar soms zit de perfecte tafel er nét niet tussen. Wellicht heeft de ene tafel iets wat je extra aantrekt, maar die andere tafel ook. Neem dan eens contact op met onze adviseurs om je wensen op een rijtje te zetten.

Omdat al onze tafels door onszelf gebouwd worden, in ons eigen meubelatelier, kunnen we namelijk elke tafel maken die je maar kunt wensen. Kleur, vorm, afmetingen en afwerkingen stemmen we helemaal af op jouw wensen. Bezoek onze showroom in Zevenaar (bij Arnhem) of maak een afspraak voor een adviesgesprek.

Dan zorgen wij dat jouw kloostertafel helemaal JOUW kloostertafel wordt.