Leuk in huis
Image default
Woningen

Laat je huis veilig achter en zorg dat slotenmaker Delft alle sloten controleert

Een huis of een auto moet goede sloten hebben wil je er zeker van zijn dat er niet ingebroken kan worden. Inbrekers pakken vaak huizen of auto’s met ouder sloten. Oudere sloten zijn namelijk makkelijker te breken dan de sloten van tegenwoordig. De oudere sloten zijn zwakker en die kun je makkelijker doorboren. Laat daarom altijd je huis controleren op goede sloten. Je kan bij slotenmaker Delft terecht voor het controleren van sloten en laat ze dan zonodig vervangen.

Diensten van Slotenmaker Exacto

Slotenmaker Exacto levert nog veel meer diensten in de sloten en deuren markt. Voor slotenmaker Exacto is het belangrijk dat jij jezelf goed voelt in huis en je veilig bent en je huis zelf wanneer je er niet bent. Daarom zullen ze altijd hun best doen om de juiste sloten in huis te plaatsen. Hieronder schrijf ik meer voorbeeld op waarvoor je Exacto kan bellen:

  • Dichtgevallen deur 

  • Opslot gedraaide deur 

  • Inbraak 

  • Nieuwe sloten

  • Sleutels maken 

  • Auto deur openmaken

  • Beveiligingsapparatuur plaatsen

Exacto levert diensten in Delft, Rotterdam en Den Haag. Woon je in Delft dan kunnen ze zelfs binnen 25 minuten bij je op de stoep staan. 

Kan elke deur opengemaakt worden?

Voor Exacto is het geen probleem om een deur open te maken. Ze hebben al veel mensen geholpen om weer binnen te komen nadat zij de sleutel kwijt zijn geraakt of de sleutel binnen hebben laten liggen. Ondanks dat elk slot anders is en goed beveiligd zijn is het voor Exacto geen enkel probleem om binnen te komen. Voor ieder slot is er een passende oplossing en zo kunnen ze altijd binnen komen. 

Wanneer ze niet via het slot binnen kunnen kopen, zullen ze de deurpost breken of kapot maken. Dit proberen ze altijd met zo min mogelijk schade, maar soms is er geen andere oplossing. Dit wordt altijd van te voren besproken.