Leuk in huis
Image default
Woonaccessoires

Oud eiken tafelblad aanschaffen?

Een tafelblad van oud eiken is waarschijnlijk voor veel mensen de ideale tafel en ook nog eens een droom die nooit werkelijkheid is geworden. Oud eiken tafelbladen zijn vaak ontzettend duur als je ze bij een woonwinkel haalt en dan is de kwaliteit vaak niet eens echt hoogstaand. Als je een oud eiken tafelblad koopt, wil je dat het ook écht oud eiken is en je moet weten dat het door mensen is gemaakt die passie hebben voor hout. Het gebruik van oud eiken tafelbladen is woningen is de laatste jaren enorm in populariteit gestegen. Het geeft een bijzonder levendige uitstraling en door zijn robuuste vormgeving past het in bijna elk interieur.

Het voordeel van een oud eiken tafelblad is dat, als je dat wil, je het ook nog eens elk gewenste afwerking kunt geven die je zelf maar wilt. Je kunt het lakken, verven en zelfs in de olie zetten. Een oud eiken tafelblad heeft ook meerdere functies en hoeft niet alleen gebruikt te worden als leeftafel voor in de woonkamer of eethoek. Het is ook goed te gebruiken als bureaublad of als werkblad. Wilt u een oud eiken tafelblad aanschaffen? Kijk op de internet pagina voor meer informatie.

Tafelblad van oud eiken kopen

Het gebruik van een oud eiken tafelblad is de laatste jaren enorm in populariteit gestegen. Dit komt onder andere door de fraaie, levendige uitstraling die het hout geeft en de robuuste vormgeving van de tafel past in elk huis en interieur. Het oud eiken tafelblad wordt gemaakt van dik en rustiek eikenhout en kan een kleur krijgen die uzelf wenst. Het hout kan bijvoorbeeld vergrijsd zijn door het lang te laten drogen in de wind. Een oud eiken tafelblad is natuurlijk de gebruiken in de woonkamer voor uw tafel, maar kan ook prima dienen als bureaublad of werktafel. Het is maar net wat voor plannen u zelf heeft met u oud eiken tafelblad.

 

U kunt een oud eiken tafelblad op maat laten maken en u kunt vervolgens kiezen uit verschillende afwerkingen van het blad. U kunt ervoor kiezen om het in de olie te zetten of in de lak. Het is zelfs mogelijk om deze afwerking er na een tijd weer af te schuren, zodat u kunt kiezen voor een andere afwerking van het blad. Bent u geïnteresseerd in het aanschaffen van een oud eiken tafelblad? Kijk dan nu op de website voor de verschillende producten of neem contact met ons op voor meer informatie.

Bron van dit artikel : http://www.oudeikentafels.nl/