Leuk in huis
Image default
Auto's en Motoren

Dagcursus motortheorie Eindhoven van Gelijk Geslaagd

Zoek jij een dagcursus in Eindhoven waarbij je goed geholpen wordt om je motortheorie te behalen? En waarbij je kans van slagen heel groot is? Dan moet je bij de eendaagse cursus motortheorie Eindhoven van Gelijk Geslaagd zijn. Met een slagingskans van ruim 95% hebben al vele cursisten voor jou binnen 1 dag het CBR theoriecertificaat in de wacht gesleept.

Wat maakt de Gelijk Geslaagd theoriecursus zo goed?

Onze theoriecursus is een no nonsense cursus. Dit wil zeggen dat wij jou geen dingen gaan aanleren die je helemaal niet hoeft te weten voor het examen. We focussen ons juist extra goed op de theorie die je wel goed moet weten om het examen te kunnen halen. Dit doen we klassikaal. Onze docenten die voor de klas staan verstaan hun vak. Bakken aan ervaring hebben ze, niet alleen in het les geven maar ook in de praktijk. Zo kunnen ze lastige verkeerssituaties zeer overzichtelijk voor je maken, gewoon met de juiste uitleg. En geduld, want dat hebben ze ook.

Daarbij schudden ze de beste trucs, tips en ezelsbruggetjes uit hun mouw, waarmee jij een extra handvat hebt. Een goede en slimme manier om eenvoudig de saaie of moeilijke theorie te kunnen onthouden. Daarnaast bestaat een gedeelte van onze theoriecursus uit het oefenen met examens. En niet zomaar examens, wij laten je oefenen met oude examens van het CBR. Je leert hierdoor de verschillende vraagstellingen kennen, ontdekt wat voor soort vragen je bij het officiële examen gaat krijgen en merkt of je alle lesstof al genoeg onder de knie hebt.  

Welke theoriecursus kom jij bij ons volgen?

Wij bieden bij Gelijk Geslaagd niet zomaar een theoriecursus aan, onze theoriecursussen zijn zeer compleet. Compleet met lunch, drankjes, vervoer naar het CBR en weer terug en de reservering van jouw examenplek. Ook bieden wij de motor theoriecursus niet alleen in Eindhoven aan maar ook nog in andere steden elders in het land. En wist je dat we naast motor theoriecursussen ook auto theoriecursussen en scooter theoriecursussen aanbieden, waaronder de auto theoriecursus Delft en de scooter theoriecursus Leiden? Voor welke theoriecursus ga jij je inschrijven?

https://www.gelijkgeslaagd.com/