Leuk in huis
Image default
Auto's en Motoren

De Nissan dealer biedt u een verscheidenheid aan services na de verkoop

De Nissan dealer biedt u een verscheidenheid aan services na de verkoop om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met uw auto nadat u deze naar huis heeft gebracht. De meeste autodealers communiceren graag met u en doen wat ze kunnen om u zo gelukkig mogelijk te maken met de aankoop van uw voertuig; hun reputatie hangt af van uw tevredenheid. Dit is slechts een van de vele voordelen waar u bij Autobedrijf Van de Bunte B.V. van profiteert.

 

Profiteer van minder papierwerk tijdens de aankoop

Wanneer u een auto bij een particuliere verkoper koopt, zijn u en de verkoper als enige verantwoordelijk voor al het papierwerk dat gepaard gaat met het overdragen van de titel en de registratie van het voertuig aan u. Deze berg papierwerk kan een grote tijdverspilling en een frustrerend ongemak zijn.

Als u al het papierwerk voor uw voertuigaankoop zelf of bij een particuliere verkoper invult, is er ook veel meer ruimte voor fouten dan het invullen van papierwerk met de hulp van een Nissan dealer; professionele autodealers hebben talloze kopers geholpen voordat u met succes dezelfde exacte papieren invult. In feite doet de Nissan dealer alle verwarrende delen van het papierwerk voor u en markeert u een paar plaatsen waar u zich kunt aanmelden op een stippellijn. Zorg ervoor dat u de papieren die u ondertekent altijd zorgvuldig leest, zelfs als u bij een professionele Nissan dealer koopt.

 

Breng een bezoek aan Van de Bunte B.V.

U zult meer geluk hebben als u de officiële papieren en certificeringen van een gerenommeerde dealer vertrouwt. Zoals eerder vermeld, bieden veel dealers zelfs garanties voor de nieuwe en gebruikte auto’s om u maandenlang juridische bescherming te bieden nadat u uw auto van de parkeerplaats hebt gereden. Benieuwd geraakt? Breng een bezoek aan de showroom van Autobedrijf Van de Bunte B.V.