Leuk in huis
Image default
Bedrijven

De populairste petten

Sinds de man leeft draagt hij een hoed. De moderne hoed is de pet. Hij is er in alle soorten en maten. Er zijn een aantal soorten petten die erg populair zijn. Ik heb deze voor jou op een rijtje gezet zodat jij de perfecte pet voor de aankomende zomer hebt.

De snapback heeft jarenlang de petten industrie gedomineerd. De snapback is erg herkenbaar aan de platte klep. De caps zijn altijd verstelbaar via een bandje of knoopjes. Hierdoor staat de pet bijna altijd goed op ieder hoofd. Ook wanneer de pet zou krimpen door de was past die daarna nog perfect. De snapback is populair geworden in Amerika doordat sportclubs de petten gingen gebruiken. Doordat fans en bekende Amerikanen deze gingen dragen werd het product steeds populairder. Ondanks dat de snapback een terugval heeft gehad is deze nog steeds erg populair.

De trucker pet is vooral de afgelopen twee jaar enorm gestegen in populariteit. Hier is één bedrijf de aanstichter van. Het merk Deus ex. Machina heeft ervoor gezorgd dat de trucker cap de zomerhit van 2016 is geworden. De trucker cap heeft een ronde klep. Verder is de pet kenmerkend aan de doorzichtige achterkant. Dit maakt de pet wat lichter en minder warm om te dragen. Ook de trucker pet is afgenomen in populariteit, toch zal je de pet nog veel tegen komen in de zomer.

De ‘gewone’ klassieke pet blijft ook altijd populair. Deze pet is in allerlei soorten en maten beschikbaar. Deze pet zal nooit afnemen in populariteit. De klassieke pet zal hierom dus ook altijd een goeie aankoop zijn. De klassieke pet staat bekend om zijn aanpasbare vorm en gebogen klep. Omdat deze het goedkoopst zijn om te produceren zijn er veel varianten en soorten. Vaak laten bedrijven de klassieke pet bedrukken voor promotie of andere doeleindes.

 

Bron van dit artikel : https://www.snapbacks.nl/