Leuk in huis
Image default
Bedrijven

Mag ik mij even focussen op mijn eigen energie?

 

Als hooggevoelig persoon heb ik mij altijd veel aangetrokken van mijn omgeving. Voelde iemand zich niet in orde? Dan nam ik onbewust die “negatieve” energie over. Ik voelde me die gehele dag ontzettend rot en vervelend. Laat staan wanneer ik in een omgeving verkeerde waar er spanningen tussen meerdere personen was. Dan kon ik de rest van de dag treurig of somber zijn Maarja.. mensen totaal vermijden was ook niet echt een optie! Ik moet ook gewoon naar mijn werk en de supermarkt, of met mijn vrienden en familie afspreken. Maar hoe kon ik er nu voor zorgen dat ik mezelf kon beschermen tegen de energie van een ander? Wat zou een methode zijn om als het ware een beschermend ‘schild’ om mezelf te bouwen, waarmee ik enkel mijn eigen energie kon opnemen? Ik stuitte op de labradoriet; één van de meest beschermende stenen die er is.

De werking van de labradoriet

Wat kan de labradoriet precies? Ze werkt zeer beschermend en houdt iedere vorm van energie tegen die niet past of helpend is. Precies wat ik nodig heb! Naast dat de labradoriet beschermend werkt, moet ze me ook helpen om herinneringen boven te halen; mijn fantasie doen stimuleren en mij creativiteit schenken. Ook kan ik haar gebruiken tijdens het mediteren. Ik kan dan verbindingen maken met bijvoorbeeld het dierenrijk of de geestenwereld. Interessant! Ook beschikt de labradoriet over een kracht die van invloed is op de ogen. Ze kan mij letterlijk én figuurlijk helpen beter te zien.

Labradoriet voor mezelf en mijn nichtje!

Als ik iets doe, wil ik het ook goed doen. Zo ook bij het aanschaffen van een labradoriet. Ik wil een steen van hoge kwaliteit; des te meer kan ik van haar werking genieten. Maar waar kan ik zo’n kwalitatief goede labradoriet kopen? Via via werd ik getipt over Dyona: een online webshop waar je spiritual supplies kunt kopen. Ik werd blij verrast. Naast dat je de steen los kunt kopen, tref je in het assortiment ook labradoriet sieraden aan. Ideaal voor wanneer ik de kracht van de steen met me mee wil nemen gedurende de dag. Ik besloot direct uit te pakken en heb een labradoriet armband en labradoriet ring gekocht. Mijn kleine nichtje, die ook hooggevoelig is, doe ik een labradoriet ring cadeau. Want goede vondsten moet je delen nietwaar!? De labradoriet is namelijk ook uitstekend geschikt voor kinderen die veel energie tot zich nemen. De steen kan mijn nichtje helpen om haar eigen pad te bewandelen en haar eigen plekje te vinden in de samenleving. Iets wat ik haar ontzettend gun! Wil je nu zelf ook een mooie labradoriet aanschaffen? Of wellicht andere edelsteen hangers of sieraden? Bekijk dan de webshop van Dyona of neem contact  met hen op.

Bron van dit artikel : https://www.dyona.nl/c-3135581/labradoriet/