Leuk in huis
Image default
Bedrijven

Raamfolie in huis

Heeft u er al eens aan gedacht om raamfolie te plaatsen? Er zijn veel redenen om hiervoor te kiezen. Last van invallende zon? Kies dan voor zonwerende raamfolie. Je kunt ook veiligheidsglasfolie gebruiken om te voorkomen dat je ramen barsten. Ook is er de mogelijkheid om te kiezen voor decoratieve raamfolie. De naam zegt het al: dit dient voor decoratie. In dit artikel vertellen we je wat meer over deze folies

Raamfolie ter decoratie

Decoratie raamfolies kunnen voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Om je huisstijl naar buiten te brengen, om je privacy te waarborgen of voor advertenties. Decoratieve raamfolies zijn er in vele kleuren, designs en toepassingen. Ook zijn er diverse raamfolies die je kunt bedrukken. Beschouw bijvoorbeeld fotoafdrukken op glazen vliesgevels als reclame. Wie denkt dat decoratieve raamfolie alleen geschikt is voor grote kantoorpanden en statige panden heeft het mis. Integendeel. De folie wordt steeds vaker toegepast bij particulieren en kleine bedrijven. Decoratieve raamfolie kan ook gebruikt worden om je bedrijfsimago te ondersteunen. Dit zorgt voor herkenning en mensen zien direct dat dit jouw bedrijf is.

Raamfolie om zon te weren

Door zonwerende Riboraamfolie te gebruiken kun je veel energie besparen en warmte drastisch verminderen. Ook worden UV-stralen en koolstofdioxide verminderd. Het is dus een duurzame optie. De folie is erg helder en krasvast. Hierdoor kan je er uitstekend doorheen kijken. Verlichting, verwarming en airconditioning voor een woning of bedrijf hebben een grote impact op de bestedingen. Warmte van de zon kan de warmtelast van een gebouw met 60% verhogen.

Het is dus een duurzame optie. Nu de elektriciteits- en verwarmingsrekeningen maar blijven stijgen, denken veel mensen er meteen aan om meer te doen om te besparen. 3M Solar Control Raamfolie vermindert de warmte met meer dan 77%. Dit betekent airconditioning, verwarming en verlichting gebruiken. kosten besparen! 3M Solar Control Raamfolie zorgt ook voor een effectievere binnenklimaatbeheersing. Daarom is het om veel verschillende redenen verstandig om raamfolie in uw woning of bedrijf toe te passen. Kijk dus snel bij Ribo Raamfolie en vraag een vrijblijvende offerte aan.