Leuk in huis
Image default
Bedrijven

Upgrade je huis!

Je huis is een plaats waar je je thuis moet kunnen voelen, maar soms zijn er kleine dingen die je kunnen frustreren. Misschien is je badkamer oud, heb je te weinig plaats om te zitten of misschien wil je gewoon je eten in je tuin kunnen kweken. Dan wordt het tijd om eens na te denken over mogelijke renovaties of upgrades. We zetten hier een aantal interessante mogelijkheden op een rijtje, die je levenskwaliteit serieus kunnen verbeteren!

 

1. Inloopdouches

Een idee dat de laatste paar jaren serieus aan het groeien is, is de installatie van inloopdouches. Een inloopdouche is een douche waarbij je meer plaats hebt en dat geen deur of douche gordijn heeft. Deze douche heeft meestal één wand dat uit glas is gemaakt. Hierdoor ga je wel veel moeten kuisen om dit mooi te houden, maar dit is het helemaal waard! Je kan dit trouwens combineren met een bankje of een regendouche, om de spa-ervaring helemaal compleet te maken!

 

2. Veranda aan huis

Wanneer je meer oppervlakte wil en meer contact met de natuur, is een veranda aan huis een fantastische oplossing. Je kan je veranda aan huis op vele manieren invullen en je kan zelf kiezen of je wil dat het open of gesloten is. In onze ogen is het een geweldige manier om een aantal extra vierkante meters te benutten om te kunnen genieten van het mooie weer en de tuin, doordat je er middenin zit, omdat de wanden uit glas zijn. Zo creëer je de ideale plaats om te ontspannen voor jou en je gezin!

 

3. Vloerverwarming

Iets wat een investering is die het helemaal waard is, is vloerverwarming. In het kort uitgelegd is het een systeem waarbij de ruimte in kwestie wordt opgewarmd via verwarming die in de vloer wordt geïncorporeerd. Vele mensen vinden dit zeer prettig, aangezien hitte zo gelijk wordt verdeeld en je nooit met koude tenen zit!

 

https://valkveranda.nl/