Leuk in huis
Image default
Bedrijven

Waarom een opkoper soms meer biedt bij het verkopen van uw huis

Waarom een opkoper soms meer biedt bij het verkopen van uw huis

Een verkoopmakelaar werkt anders dan een vastgoedmakelaar. Een verkoopmakelaar wil het huis verkopen voor een prijs wat potentiele kopers zullen betalen. Een vastgoedmakelaar kijkt verder dan dat en kijkt ook naar de mogelijkheden van het huis. Moet het huis opgeknapt worden of is het al in goede staat? Is het huis meer geschikt om te verhuren of te verkopen? Kan in het huis verschillende appartementen gemaakt worden voor verhuur? Zal het huis meer waard worden door de jaren heen? Het zijn allemaal vragen waar een opkoper aan denkt bij het opkopen van uw huis. Wilt u meer weten over hoe een opkoper te werk gaat? Dan kunt u kijken op de landelijke huis opkoper portaal van De Nationale Vastgoedportefeuille.

Langetermijnvisie
Een opkoper heeft niet te maken met particuliere kopers en hij hoeft geen rekening te houden met de wensen van potentiele kopers. Een opkoper kijkt of het huis geschikt over voor de vastgoedmarkt en of een belegging in het huis een goed idee is. Er zijn heel veel beleggers in Nederland die geïnteresseerd kunnen zien in uw huis. Als uw huis veel potentie heeft voor op de vastgoedmarkt zal de opkoper een hoger bod aanbieden.

Verhuren
Een opkoper kijkt ook of uw huis geschikt is voor verhuur. Tegenwoordig zijn de rentes erg laag en de vraag naar huurwoningen zijn hoog. Veel beleggers zijn dan ook geïnteresseerd om een huis te kopen voor verhuur. Een opkoper durft dan meer te bieden als hij weet dat een belegger veel geld wil besteden aan een huis om te verhuren. 

De Nationale Vastgoedportefeuille
De Nationale Vastgoedportefeuille is zo’n opkoper van alle soorten huis in alle staten. Wij kunnen bij u langskomen voor een bezichtiging zodat we de waarde kunnen bepalen van uw huis. Wij hoeven geen rekening te houden met de huizenmarkt, dus kunnen we een reëel bod aanbieden. Bekijk onze diensten waarvan u kunt genieten op de website.