Leuk in huis
Image default
Bedrijven

Houtboor nodig?

Bent u op zoek naar een degelijke houtboor die nog lang mee zal gaan? Kijk dan eens op technischeprodukten.nl. Wij bieden verschillende gereedschappen aan van A-merken die ook door professionals gebruikt worden. Op die manier bent u verzekerd van kwaliteit. 

Een houtboor van technischeprodukten.nl

Op technischeprodukten.nl hebben wij uiteraard een houtboor in ons assortiment, meerdere zelfs! Wij hebben houtboren van verschillende uitvoeringen, allemaal van dezelfde hoge kwaliteit die u van ons gewend bent. Wij hebben vijf verschillende houtboren, namelijk: speedboren, azobe boren, machinale boren, Forstner boren en slangenboren. Elk van deze boren heeft zijn eigen eigenschappen en kan voor andere zaken gebruikt worden. Heeft u bijvoorbeeld een boor nodig om door hardhout te boren, neem dan de Azobe boor. Wilt u mooie, afgeronde ronde gaten maken? Neem dan de slangenboor. Weet u niet zeker welke boor u moet hebben voor uw klus? Neem dan eens contact op met onze medewerkers, zij kunnen u uitstekend verder helpen. Zorg er ook voor dat u veilig werkt, ook daarover geven onze medewerkers u graag wat tips!

Verlijmen en afdichten

Technischeprodukten.nl is van origine een bedrijf dat is gespecialiseerd in verlijmen en afdichten, gelukkig voor u hebben wij onze kennis ondertussen behoorlijk uitgebreid! Zo kunnen wij u nu ook een ruime keuze luchtgereedschap en boren aanbieden. Door goed te luisteren naar de vraag vanuit het werkveld, hebben wij ons assortiment kunnen uitbreiden. Onze medewerkers zijn goed op de hoogte van de werking van al onze producten en kunnen u van uitstekend advies voorzien. Daarnaast zijn wij constant bezig met het ontwikkelen van onze producten voor de bouw en industrie. 

Bestellen

Wanneer u bij ons een product bestelt, zal deze snel worden geleverd. Ons kantoor, verkoopbalie en magazijn zitten allemaal op één locatie, waardoor wij snel kunnen schakelen én leveren! Kunt u een product niet vinden of mist u iets? Laat het ons dan weten, wij gaan er namelijk graag achteraan. Producten die wij op voorraad hebben en die voor vier uur ’s middags besteld zijn, ontvangt u de volgende dag al in huis. Kijk voor meer informatie en ons actuele aanbod op onze website.