Leuk in huis
Image default
Bedrijven

Wat zijn de afmetingen van een perceel?

Heb jij je weleens afgevraagd: wat zijn de afmetingen van een perceel? Dan is het goed om  te weten dat je die gegevens eenvoudig op kunt vragen. Dat doe je gemakkelijk via een website als kadastralekaart.com. Op die website vind je een grote kaart terug van heel Nederland. Bijzonder aan deze kaart is dat je echt alle perceelgrenzen kunt zien. Zo zie je precies op hoeveel grond je bijvoorbeeld recht hebt. Heb je een conflict met de buren over waar de schutting geplaatst is? Dan is het bijvoorbeeld verstandig om eerst eens de perceelsgrenzen op te vragen. Met de kadasterkaart online is dit en nog veel meer mogelijk. Ben jij benieuwd naar alle mogelijkheden? Lees dan verder.

Ook eigendomsinformatie is eenvoudig op te vragen

Er zijn nog veel meer mogelijkheden op kadastralekaart.com. Zo kun je bijvoorbeeld ook eigendomsinformatie opvragen. Ben je benieuwd wie verantwoordelijk is voor het onderhoud van een bepaald gebouw? Dan kun je ervoor kiezen om deze informatie op te vragen. Ook vergunningsinformatie etc. is eenvoudig op te vragen. Dat is handig als je benieuwd bent naar wat er allemaal in de buurt gebeurt. Zo kom je te weten of men van plan is om bepaalde dingen te bouwen. Niet alle informatie op kadasterkaart.com is gratis, maar het bekijken van de kaart kan kosteloos. Het opvragen van extra informatie is overigens ook ver van duur. Het is dus zeker de moeite waard om deze website eens te bezoeken. De informatie is betrouwbaar en actueel. Zo kun je de informatie die je hier opvraagt ook echt gebruiken.

Dankzij websites als kadastralekaart.com is het opvragen van dergelijke gegevens een stuk eenvoudiger geworden. Dat is wel zo prettig als je snel wilt weten wat de afmetingen van een perceel zijn of wie de eigenaar van een pand is.