Leuk in huis
Image default
Bouwen en verbouwen

De voordelen van een bouwkundige keuring

De voordelen van een bouwkundige keuring Amsterdam

Een huis kopen is in Amsterdam duurder dan andere plaatsen in Nederland. Het is dan ook begrijpelijk dat u goed uw onderzoek wilt doen. U bent al maanden op zoek naar de juiste makelaar, de juiste verzekeringen en een hypotheek die bij u en uw partner past. Wat u misschien over het hoofd ziet is een bouwkundige keuring Amsterdam voor uw toekomstige droomhuis. De keuring geeft u veel duidelijkheid over de toestand van het huis, wat wellicht invloed kan hebben op uw beslissing om het huis te kopen of niet.

  • U ziet in het rapport of hoort in het gesprek na de inspectie precies wat er mis is met uw toekomstige huis. Dit geeft u duidelijkheid en kan meewegen in de beslissing om het huis daadwerkelijk te kopen of niet.
  • In het rapport of in het gesprek met de inspecteur komt u ook te weten hoeveel reparatie en renovatie er in de toekomst nodig is voor uw droomhuis. Dit is natuurlijk een inschatting, maar een professionele inspecteur weet best hoe lang uw dak nog mee kan zonder reparatie, of hoe lang uw fundering het nog uit houdt zonder aanpassingen.
  • Door een bouwkundige keuring Amsterdam uit te voeren op uw toekomstige huis komt u er achter wat er mis is met uw huis. Door al deze informatie goed door te nemen kunt u zelf ook een inschatting maken van reparatiekosten. Zo kunt u er achter komen of het huis u veel meer gaat kosten in reparatiekosten alleen.
Bron van dit artikel :