Leuk in huis
Image default
Decoratie en accessoires

Diamond Painting? Leuk in huis!

Uw nieuwe diamond painting kan een kunstwerk op zich zijn, maar als u het aangepaste painting niet gemakkelijk en perfect kunt uitvoeren, kunt u vast komen te zitten met een onaantrekkelijk schilderij. Gelukkig zijn er verschillende manieren om je meesterwerk met flair af te maken.

Kijk bijvoorbeeld eens naar de Diamond Painting Set van HobbyPainter.nl!
De goedkoopste diamond painting kost slechts €19,95! Je kunt de volgende dag, na je bestelling al beginnen met diamond painting. Geweldig natuurlijk als je daar een echte hobby van wilt maken. Je kunt het natuurlijk ook groot aanpakken: De wat duurdere diamond paintings kosten €79,95.. Maar dan heb je ook echt wat! Wist je dat de Diamond Painting eigen foto het best verkocht is? Je kunt zelf kiezen welke type of soort diamond painting je wilt gaan gebruiken. De keuze is helemaal aan jou 🙂

(klik op de afbeelding om naar de website van hobbypainter.nl te gaan)

Wat is nog meer leuk in huis?

Schilderen op nummers: Zoals de naam al aangeeft, wordt bij deze techniek het schilderij gebruikt als richtlijn om een ​​aantal verschillende schilderijen te maken. U kunt bijvoorbeeld één schilderij maken en het vervolgens gebruiken om op een ander schilderij te schilderen dat allemaal identieke maten en kleuren heeft. Gebruik deze methode om veel schilderijen te maken die allemaal verschillend zijn qua toon en uiterlijk.

Kleur op nummer – U kunt ook een aantal schilderijen op kleur schilderen. Dit betekent dat elk schilderij uit meerdere lagen bestaat. Deze lagen worden afzonderlijk geschilderd, maar worden vervolgens gecombineerd om het uiteindelijke schilderij te vormen.

Diamonds in the Rough – In dit schilderij is elke laag geschilderd over een ander soort ruw. Uw schilderij kan bijvoorbeeld worden geverfd over echt ivoor of geverfd eiken, en het ziet er uiteindelijk heel realistisch uit. Als je klaar bent, kun je een klein penseel gebruiken om de kleuren van de eik terug in de ivoorverf te mengen.

Verf op maat – Als je een origineel schilderij hebt waarvan je het beter zou willen doen, overweeg dan om het te schilderen met de techniek van verf op maat. Als u bijvoorbeeld een portret schildert, schildert u mogelijk het hele portret met één kleur of schildert u een bepaald gebied in het schilderij met een andere kleur. Om dit soort verwarring te voorkomen, gebruikt u een aantal borstels van verschillende grootte voor verschillende delen van het schilderij.

Paint by Movement – Als je een schilderij wilt schilderen met beweging, in plaats van slechts in één richting, probeer dan van bovenaf te schilderen. Schilder van bovenaf vanaf een niveau dat ongeveer 2,5 cm hoger is dan het onderwerp van het schilderij. Hiermee kunt u vanuit een eenvoudig ontwerp een interessanter schilderij maken. Zoek naar een schilderij met een interessant ontwerp dat van boven, onder of vanaf de zijkant kan worden geverfd.

Paint by Variety – In plaats van het hele schilderij helemaal opnieuw te schilderen, kunt u enkele secties helemaal opnieuw schilderen. Probeer bijvoorbeeld de handtekening van de diamanten set in een iets andere rode tint te schilderen.

Een andere optie voor het afwerken van een diamantschilderij is schilderen op nummer. Deze techniek is handig om een ​​schilderij af te werken, dus het kan handig zijn om het te gebruiken nadat u het hele schilderij hebt voltooid, om problemen met verschillende tinten of patronen in verschillende delen van het schilderij te voorkomen.

Als je verf op nummer gebruikt, zorg er dan voor dat je op elke sectie een iets andere kleur verf hebt, zodat je ze gemakkelijk in elkaar kunt laten overvloeien. Als u op maat schildert, moet de kleur van de verven iets anders zijn, omdat de diamanten uit verschillende kleuren zijn gemaakt.

Paint by Movement is ook een goede techniek om een ​​dergelijk schilderij te schilderen. U kunt bijvoorbeeld de basislaag van het schilderij in verschillende kleuren schilderen en vervolgens een roller gebruiken om de kleuren voor de diamantinstelling te mengen. Met deze techniek kunt u van boven, van onder of van opzij schilderen, zonder dat u de diamanten afzonderlijk hoeft te schilderen.

Misschien wilt u andere afwerkingstechnieken toevoegen om uw schilderij af te werken. Deze ideeën kunnen u helpen een werkelijk prachtige diamond painting te maken waar u trots op kunt zijn.

Bron van dit artikel :