Wonen en Interieur Blog

Decoratie en accessoires

Maak een Verticale tuin met de Jungle Wandmat van Kunststof

Verticale tuin Jungle Wandmat

Hoe eenvoudig is het om een verticale tuin te maken en zo een groene wand te laten ontstaan. Zonder al te veel gedoe en onderhoud. Dit is allemaal mogelijk met de Kunststof Jungle Wandmat. Snel te bevestigen en naar elk gewenst formaat te maken.

Geen tuinman en onkosten meer

Weg met onderhoudscontracten, weg met dure tuinmannen, met een Kunststof Wandmat bespaart u zich een hoop onkosten, bovendien gaat een kunst mat lang mee en behoeft geen onderhoud. Eenvoudig zelf te installeren en naar elk gewenste afmeting te maken.

De groene wand in Jungle style is een echte trend aan het worden momenteel, en het is in veel horeca gelegenheden, in het buitenland en openbare gebouwen veel te zien tegenwoordig.

Duurzame en voordelige aanschaf

Zelf een verticale tuin installeren met een Jungle Kunststof Wandmathoeft dus niet ingewikkeld te zijn. Het is een eenmalige en duurzame aanschaf en gaat bovendien lang mee. Een tropische tuin is in een paar minuten gepiept.

Heel fraai binnenshuis aan de wand, of op het balkon, terras, serre aan het tuinhek, u zult echt meteen resultaat zien en zeker positieve reacties ontvangen op deze fraaie eyecatcher. Vieze vingers krijgen is er niet meer bij want je hoeft niet in aarde of iets dergelijks te wroeten.

De Voordelen van een Jungle Kunststof Wandmat

  • Simpele bevestiging
  • Duurzame aanschaf
  • Geen onkosten
  • Eenvoudig schoon te maken
  • Trekt geen insecten
  • Een echte eyecatcher

Deze wandmat is echt vol bedekt met tropische planten en u heeft dus geen achtergrondscherm nodig. Zeer goede kwaliteit en zorgt voor een fris geheel. Bovendien is het bewezen dat groen ontspant en voor een rustige omgeving zorgt.

Wilt u een groene omgeving creeeren met deze Wandmat bezoek de webshop van KunsthaagEU en laat u verrassen. 

 

 

Bron van dit artikel : https://kunsthaag.eu/winkel/verticale-tuin-jungle-kunststof-wandmat-1-x-1-mtr/

Comments are disabled.