Leuk in huis
Image default
Deur kozijn raam trap

Binnendeuren met glas voor licht en ruimte

Ben jij op zoek naar een nieuwe binnendeur, maar wil je eens wat anders dan een kale witte deur? Neem dan een binnendeur met glas! Met een binnendeur met glas ogen de ruimtes aan beide zijden namelijk ruimer en kun je de inval van het daglicht optimaal benutten. Ook kun je door middel van verschillende kleuren van glas en motieven in het glas kiezen uit een enorm aanbod verschillende deuren!

Door middel van een binnendeur met glas geef jij je hele kamer weer een compleet andere look zonder verder iets te veranderen.

Waar koop je binnendeuren met glas?

Binnendeuren met glas zijn verkrijgbaar in de bekende grote bouwmarkten maar ze zijn ook online te koop. De keuze is enorm; je kunt kiezen voor ramen met verschillende motieven en er is ook nog keuze uit verschillende kleuren glas voor in de deuren. Ben je op zoek naar een binnendeur met een afwijkende maat, dan ben je bij een van de grote bouwwinkels waarschijnlijk niet aan het juiste adres.

Beter is het om naar een van de vele ambachtelijke timmerlieden te gaan die een deur met glas speciaal voor jou op maat kunnen maken. Zo heb je de perfecte deur voor

Verschillende soorten binnendeuren met glas

Je kunt kiezen voor een binnendeur met glas die voor het grootste gedeelte uit deur bestaat en een klein gedeelte glas. Wanneer je geen volledige doorkijk wilt hebben naar de achterliggende kamer, kies dan voor een bovenstuk van glas en laat de rest van de deur dicht. Wil je meer licht en ruimte creëren? Koop dan een deur met een groter gedeelte glas. Je kunt ook kiezen voor een deur bestaande uit gehard glas. Hierdoor kun je de inval van het daglicht nog meer benutten en kun je de ruimte afsluiten zonder dat je het gevoel hebt opgesloten te zitten.

Bron van dit artikel :