Leuk in huis
Image default
Deur kozijn raam trap

Raambekleding in uw kantoor: creëer een optimale werkomgeving!

De raambekleding in uw kantoor draagt bij aan de sfeer van de werkomgeving en kan veel invloed hebben op de productiviteit van uw werknemers. Zonlicht is over het algemeen niet storend, behalve als deze weerkaatst op bijvoorbeeld een computerscherm of in de ogen van uw werknemers schijnt. De juiste vorm van raambekleding in uw kantoor of andere werkruimte is daarom zeer belangrijk. De deskundige medewerkers van M+N-projecten helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw situatie.

Raambekleding in uw kantoor: iets om over na te denken!

Bij M+N-projecten hebben wij ruime ervaring met raambekleding in kantoren. Wij zijn al sinds 1993 actief als fabrikant en leverancier van zonweringsproducten. Bij raambekleding van M+N-projecten kunt u denken aan: plissés, rolgordijnen, paneelgordijnen, verticale en horizontale lamellen, gordijnen en vitrage. Afhankelijk van uw wensen, verwachtingen en budget kijken we samen met u naar de opties die het beste in uw werkomgeving passen.

U kunt bij ons terecht voor advies, productie, montage en zelfs voor het reinigen van uw zonweringsproducten en raambekleding.

Wij hebben ervaring met het monteren van raambekleding in diverse werkomgevingen. Denk hierbij aan scholen, kantoren en zelfs hotels. Zo weten wij als geen ander hoeveel invloed de juiste zonwering op de productiviteit van werknemers kan hebben en hoe belangrijk het is hier weloverwogen keuzes in te maken.

U kunt bij ons gegarandeerd op korte termijn terecht voor een eerste adviesgesprek, waarin we kijken wat uw wensen zijn voor de raambekleding in uw kantoor en wat wij daarin voor u kunnen betekenen. Verder staat M+N-projecten garant voor een heldere en snelle communicatie zodat u weet waar u aan toe bent.

Wilt u meer informatie over onze producten of diensten?

Bent u geïnteresseerd in onze producten en/of diensten en wilt u hier meer informatie over ontvangen? Of heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Via onze website vindt u een contactformulier waarop u, wanneer u deze invult, zo spoedig mogelijk een reactie ontvangt. Uiteraard zijn wij ook per e-mail of telefonisch te bereiken.

Op onze website vindt u tevens een impressie van ons werk en krijgt u wellicht ideeën of inspiratie voor de raambekleding die in uw kantoor of werkomgeving zou kunnen passen.

Bron van dit artikel :