Leuk in huis
Image default
Eten en drinken

De leukste restaurants via WijnSpijs

Nieuwe spannende plekken ontdekken om uit eten te gaan, kan een lastige opgave zijn. Ieder stad heeft zo veel te bieden op culinair gebied dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Hoe fijn is het als iemand al voor jou de leukste restaurants op een rijtje heeft gezet? Zo hoef je alleen nog maar te neuzen naar het restaurant dat het best op jouw wensen aansluit. WijnSpijs heeft deze zoektocht al voor jou gedaan en heeft zo’n uitgebreid, overzichtelijk lijstje op haar website staan. Ze kent alle restaurants persoonlijk dus je kunt verzekerd zijn van een perfecte avond of middag.

 

Zeer overzichtelijk

Als je op de website komt en je kijkt onder het kopje ‘restaurants’ dan vind je een handig overzicht per stad met alle aanbevolen restaurants. Van ieder restaurant staan alle gegevens vermeld en zie je direct een aantal foto’s en de menukaart. Zo kun je heel makkelijk zien of dit restaurant bij jou past.

In ieder provincie en in iedere stad kun je zo’n lijstje terugvinden. Dit is natuurlijk ideaal. Lekker in je eigen stad in een goed restaurant uit eten en zo toch iets nieuws ontdekken.

 

De culinaire wandeling

Naast deze handige lijst organiseert Wijnspijs ook iedere zondagmiddag een culinaire wandeling door een specifieke stad. Je geniet van heerlijke gerechten in verschillende restaurants die WijnSpijs speciaal voor de middag geselecteerd heeft. Tussendoor maak je een heerlijke wandelingen door de stad en ontdek je veel nieuwe bezienswaardigheden. De koks koken ondertussen met passie en zorgen zo voor een onvergetelijke middag voor jou en je gezelschap.

 

De diner wandeling

Heb je meer zin in een culinaire avond. Kijk dan eens naar een Walkin Dinner. Hierbij ontdek je in een avond minimaal 3 verschillende restaurants. Je kunt kiezen tussen een 3 of 4 gangen menu waarbij je iedere gang in een ander restaurant eet. Tussen de gangen door maak je een heerlijke avondwandeling door de stad. Je kunt zo geniet van verschillende sferen en verschillende smaken.

 

Een culinair aanbod

Ga dus snel eens kijken op de website van WijnSpijs en ontdek wat ze allemaal culinair voor je kunnen betekenen. Selecteer een van de uitgelichte restaurants of boek een andere gezellige culinaire activiteit

Bron van dit artikel : https://www.wijnspijs.nl/restaurant/