Leuk in huis
Image default
Eten en drinken

Catering voor je themafeest

Catering voor je themafeest: Haarlem catering kan het regelen

Geef je binnenkort een themafeest of zou je een themafeest willen organiseren? Catering Haarlem kan de helpende hand bieden. Haarlem catering zorgt er namelijk voor dat al het eten en drinken precies in het thema komt te staan van jouw themafeest. Heb je bijvoorbeeld als thema All Around the World? Dan kan de catering zorgen dat er allerlei hapjes op het feest zijn die allemaal uit een ander gedeelte van de wereld komen. Dit geldt dan ook voor de drankjes. Door met hapjes en drankjes bepaalde signalen af te geven wordt ook voor mensen duidelijk wat het thema is en dat is natuurlijk erg leuk als je een themafeest geeft. Dit kan een bedrijfsfeest zijn, een personeelsfeest, een bruiloft met thema, baby shower, en ga zo maar door. Alles kan in principe een thema hebben en dat geeft net een extra dimensie aan een feest en is dus zeer aan te raden.

 

Catering Haarlem werkt niet in vaste formats

Haarlem catering werkt niet met vaste formats en dat is alleen maar handig in deze situatie. Daarom kan een themafeest ook precies worden aangepast aan jouw wensen. Als er vaste formats waren, dan had een koks bijvoorbeeld geen andere hapjes kunnen maken en hadden er ook geen andere drankjes geserveerd kunnen worden. Daarom is het makkelijk dat Haarlem catering enorm gemakkelijk kan switchen tussen thema’s en wensen. In overleg is alles mogelijk en dit is een van de pluspunten van Haarlem catering. Door heel makkelijk om te gaan met de wensen van de klant, zal de klant altijd tevreden terugkijken naar een avond zoals hij hem voor ogen had.

 

Het overleg met Haarlem catering

Catering Haarlem is te bereiken via telefoon en email. Je kunt in een eerste contact het beste uitleggen wat een beetje de bedoeling is. Is het een feest of een receptie, hoe veel mensen komen er, wanneer is het, etcetera. Op deze manier kan de catering kijken of zij beschikbaar zijn en of het lukt om voor dat aantal mensen een aantal koks en obers te regelen. Daarna kan in een gesprek geregeld worden hoe het verder gaat lopen. Welke ideeën de catering heeft en welke ideeën jij en hoe dit samengevoegd kan worden, kan dan besproken worden, evenals het budget en de uiteindelijke kosten.

Bron van dit artikel : http://www.cateringservicehaarlem.nl/buffetten.html