Leuk in huis
Image default
Gereedschap

Gereedschap voor uw klusdag

U kent het wel: u bent een dagje vrij en het belooft een mooie dag te worden. Daarom hebt u mooi de tijd om een grote klus onder handen te nemen! Maar welke schroefjes heeft u daar precies voor nodig uit die overvolle schuur? En dan zal u net zien, dat u dat ene schroefje niet meer heeft. Gelukkig heeft BNV Tools altijd de juiste schroefjes en gereedschappen op voorraad om u uit de brand te helpen en uw klusdag voorspoedig te laten verlopen.

Wanneer u die grote klus eens flink onder handen gaat nemen, is het wel van belang dat u op de hoogte bent van het materiaal waarmee u werkt. Dit is namelijk van groot belang wanneer u een keuze gaat maken van de schroef. Ons ruime assortiment aan schroeven bestaat vooral uit Woodies schroeven, die voornamelijk handig zijn voor klussen binnenshuis. Dit zijn spaanplaatschroeven, die stevig blijven zitten door de deeldraad en de voldraad. Daarnaast hebben wij ook vlonderschroeven voor uw grote buitenklussen en afstandschroeven, die van pas komen wanneer uw houten onderdelen onderlinge speling hebben. Ook onze Gipsplaatschroeven worden veel gebruikt voor huishoudelijke klussen, die in vele soorten en maten beschikbaar zijn.

Naast ons brede assortiment schroeven bieden wij ook vele tools die onmisbaar zijn voor de doe-het-zelf klusser of de ware professional. Zo zijn boren en schroefbitten vaak noodzakelijk wanneer u met schroeven werkt en heeft u kitten, vulmiddelen of lijmen nodig wanneer u met badkamertegels aan de slag gaat. Ook de juiste gereedschappen zijn essentieel bij het klussen, die u misschien niet altijd gelijk tot uw beschikking heeft. Hebt u hulp nodig bij het bepalen van de juiste schroef en gereedschappen? Deins dan niet terug om ons te bellen of te mailen, zodat wij u kunnen helpen bij een zware klus!

Bron van dit artikel : https://www.bnvtools.nl/