Leuk in huis
Image default
Gereedschap

Gereedschap kruiwagen; handig voor al uw gereedschap

Een gereedschap kruiwagen: ideaal voor iedere klusser

Bijna iedereen heeft een hoop gereedschap: schroevendraaiers, zagen, boren, sleutels en ga zo maar door. Ontzettend handig, maar het opbergen van al dit gereedschap is vaak problematisch. Voor sommige is een werkbank ideaal, maar er zijn ook mensen die hun gereedschap meestal niet thuis nodig hebben. Een gewone gereedschapskoffer is vaak te klein en daardoor kan hij niet goed dicht. Wanneer het dan gaat regenen wordt alles nat, dat is ook niet ideaal. Ook is een gereedschapskoffer moeilijk op slot te doen en daardoor is uw gereedschap voor dieven een goede prooi. Helaas is gereedschap niet goedkoop en daardoor zeer gewillig bij dieven. Maar een goede oplossing voor het opbergen van al uw gereedschap is een gereedschap kruiwagen! Meer ruimte, makkelijker vervoeren en alles veilig opgeborgen! 

Is het een gewone kruiwagen waar gereedschap in kan? 

Een kruiwagen voor gereedschap is eigenlijk een grote gereedschapskoffer op wielen. Doordat hij op wielen staat, is deze zeer eenvoudig te verplaatsen. Op de kruiwagen voor gereedschap zit een deksel, waardoor al het gereedschap droog blijft. Doordat de deksel van een gasveer voorzien is, blijft deze openstaan bij het pakken van gereedschap uit de gereedschap kruiwagen. De kruiwagen is vervaardigd uit metaal en is daarna gecoat, hierdoor is hij bestemd tegen verschillende soorten weersinvloeden. Ook is de kruiwagen gemakkelijk op slot te doen, door gebruik te maken van een hangslot. Dit hangslot wordt niet standaard meegeleverd bij de kruiwagen. Er zijn gereedschap kruiwagens met een enkel wiel en met een dubbel wiel. Een dubbel wiel geeft extra stabiliteit en zorgt ervoor dat hij eventueel met 1 hand te rijden is. Ook het stalen buizenframe zorgt ervoor dat hij comfortabel te rijden is. De wielen van de kruiwagens zijn voorzien van binnen- en buitenband, hierdoor kan men zelf de band weer oppompen. Door de luchtbanden is hij makkelijk en licht te verplaatsen. Een andere optie op de kruiwagen is, dat er lades in geplaatst zijn. Dit is ideaal voor kleine spullen zoals boortjes, schroeven en spijkers. 

Ideaal voor elke klussers 

Door alle voordelen van een gereedschap kruiwagen is hij ideaal voor elke klusser. Klust u alleen thuis voor de hobby? Of juist veel buitenshuis? Klust u als professional? Iedereen wil toch dat zijn gereedschap veilig en netjes kan worden opgeborgen? Dit scheelt een hoop tijd en uw gereedschap blijft langer mooi en netjes, wat weer een hoop geld scheelt. De kruiwagen is ook ideaal te vervoeren in een bestelbus. Het enige wat nodig is in een bestelbus voor deze kruiwagen, is een beetje vloerruimte. Een sterke, veilige en duurzame oplossing voor het opbergen en verplaatsen van al het gereedschap, wie wil dat nou niet? 

https://kruiwagen.nl/

Bron van dit artikel : https://kruiwagen.nl/