Leuk in huis
Image default
Muur plafond en wand

Waarom een houten wanddecoratie?

Als je een normale witte muur in je huis hebt is het eigenlijk zaak dat hier wat aan komt te hangen. Een lege muur zorgt niet echt voor sfeer binnen het huis. Hoe zorg je hier nou voor? Een idee om gezelligheid op je muur te creëren is bijvoorbeeld een houten wanddecoratie. Misschien wist jij nog helemaal niet dat er enorm veel originele decoraties zijn voor op je muur. In deze blog vind jij meer informatie over dit leuke idee.

Wat voor soorten houten wanddecoraties zijn er?

Er zijn diverse decoraties beschikbaar die ongetwijfeld perfect op jouw kale muur passen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de volgende opties:

  • De houten wereldkaart. Versier je muur met een houten wereldkaart. Deze vind je misschien wel vaker bij anderen en is erg leuk om naar te kijken. Ook geeft het een licht internationaal tintje aan je woonkamer.
  • Plankjes. Je kunt ook gewoon plankjes ophangen aan je muur. Hier kun je dan ook andere decoraties op zetten. Dit zorgt voor nog meer sfeer en een beetje opbergruimte voor je spullen.
  • Een houten klok. Het is ook erg leuk om een houten klok aan je muur op te hangen. Dit geeft toch net een andere beleving dan een normale klok. Daarnaast is het ook nog eens functioneel, want je kunt de tijd er gewoon op lezen.
  • Wijnrek. Als je een wijnrek maakt kun je hier wijnflessen hangen. Deze wijnflessen geven een intens klassiek beeld.
  • Een houten spiegel. Met een houten spiegel, waarbij de rand van hout is, kun je ook nog eens kijken hoe je eruit ziet voordat je uit huis gaat.

Waar vind ik deze decoraties?

Houten wanddecoraties kun je eigenlijk op enorm veel plekken vinden. Kijk bijvoorbeeld eens bij een woonwinkel zoals de Ikea. Verder kun je ook altijd op het internet kijken. Hier zijn ook enorm veel mogelijkheden om een leuke houten wanddecoratie te kopen.

Bron van dit artikel : https://www.wallcatcher.com/houten-wanddecoratie/