Leuk in huis
Image default
Muur plafond en wand

Wat is een behangcirkel?

Een huis wordt pas echt gezellig zodra er decoraties aan de muur hangen. Dit zorgt voor sfeer en meer kleur binnen het huis. Tegenwoordig is het een ware trend om behangcirkel te kopen en deze te monteren op je muur. Een normaal schilderij is vierkant en daarmee erg hoekig. Een behangcirkel is rond en daarmee meer speels. Er kan van alles op staan. Zo kun je er een kopen met een print van de natuur of gewoon abstracte kunst. Alles is mogelijk! In deze blog lees jij waarom het een goede keuze is om zo’n wanddecoratie te kopen.

Wat zijn de voordelen van een behangcirkel?

Een behangcirkel kent vele voordelen. In de onderstaande opsomming zijn er voor jou een paar benoemd.

  • Het is een unieke toevoeging aan jouw interieur. Normaal heb je natuurlijk vierkante schilderijen, maar dit breng een extra dimensie in jouw huis. Het is een wat anders.
  • Je kunt ervoor kiezen om jouw favoriete foto in de kamer te hangen waardoor het ook nog een persoonlijk tintje krijgt. Daarnaast is het niet slechts een van jouw favoriete foto’s, maar ook een van jouw favoriete foto’s met een artistieke twist.
  • Het is ook niet moeilijk om een behangcirkel aan te brengen op jouw muur. Heir zijn eenvoudige systemen voor.
  • Het tast de ondergrond niet aan, dus als je besluit dat het toch niet zo goed past binnen jouw interieur kun je er zonder consequenties voor kiezen om hem van de muur af te halen. Ook kun je hem dus herpositioneren.
  • De dikte is maar 0,2 mm waardoor het een vlakke en matte uitstraling geeft.

Waar kan ik meer informatie vinden over behangcirkels?

Als je meer informatie wil kun je dit vinden in de plaatselijke woonwinkels. Hier zijn ongetwijfeld veel te koop en daarmee ook de nodige vragen te beantwoorden. Ook zijn er op het internet genoeg websites die erin gespecialiseerd zijn en daarom veel weten over dit onderwerp.

Bron van dit artikel : https://www.wallcatcher.com/muurdecoratie/behangcirkel/